Survivor 18 Şubat 2017 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim? İşte yeni yarışmacı

TV8’de en heyecanlı yarışma programı Survivor 2017’de 18 Şubat akşamı ada konseyi gerilimi ve heyecanı yaşandı. Survivor 2017 18 Şubat ada konseyinde Ünlüler takımında en çok kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, eleme adayları kimler oldu, Adem kimi söyledi? Survivor 2017’de Gönüllülere hangi yarışmacı geldi, yeni yarışmacı kim?

Haberler 19.02.2017 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

RAMAZAN GÜNOLU

Survivor 2017de heyecan giderek artyor. 18 ubat 2017 Cumartesi akam dokunulmazl kaybeden taraf Ünlüler oldu. Bireysel dokunulmazlk oyununu Adem Klçç kazand. Ada konseyinde Acun Ilcal yeni yarmacy tantt. Survivor 2017de 18 ubat akam konseyde kimin ismi yazld, kim kimi yazd, Adem kimi söyledi, Survivor 18 ubat eleme adaylar kimler oldu, Survivor 18 ubat kim aday, Gönüllüler takmndan Eser gitti kim geldi? te tüm konsey detaylar

GÖNÜLLÜLERN YEN YARIMACISI

Survivor 2017de öncelikle Gönüllüler takmnn yeni yarmacs konseye çarld. Acun Ilcal Gönüllülerin yeni yarmacsnn Bulut Özdemirolu olduunu açklad. Bulut Özdemirolu Gözalt yarmasnda erkeklerde Erdi ile finale kalm ve klpay Erdi Survivora katlmaya hak kazanmt. Bulut Özdemirolunun Survivora davet edilii ve Gönüllüler takmnn yeni yarmacs olmas Erdiyi kzdrrken, Berna Keklikleri sevindirdi.

ÜNLÜLERDE OYLAMA BALADI

Ünlüler takm ilk kez Survivor 2017de birinci dokunulmazl kaybetmiti ve bireysel dokunulmazlk oyununu Adem Klçç kazanmt. Adem kimi söyledi, kimin ismi en çok yazld sorular yantn beklerken oylama balad ve yarmaclar isim yazmaya geçti. Ünlüler takmnda ismi en çok yazlan isim allm olduu üzere Sabriye oldu. Sabriyenin Ünlüler takmnda 6 kez ismi yazld, Fatihin 2 kez yazld ve bir kez de Sedatn yazld ve dier oylar saylmad. 18 ubat Survivor 2017de ilk eleme aday Sabriye oldu.

SABRYE: NASIL DAVRANMAM GEREKTN BLEMEDM?

Sabriye; çok üzgünüm Acun Bey. Gerçekten çok üzgünüm. Artk potada oy almak yoruyor beni, beni destekleyenleri de yoruyordur eminim. Ama gitmek istemiyorum, kalmak istiyorum. Sevenlerime beni destekleyenlerime güveniyoru sonsuza dek. Nasl davranmam gerektiini bilemedim, söyleyeceklerim bu kadar diye konutu.

KNC ELEME ADAYI KM OLDU?

Peki, Survivor 2017 18 ubat Cumartesi akam ikinci eleme aday kim oldu, Adem kimi söyledi? Acun Ilcal Ademe söz verdi ve Adem Klçç: Hrsm, egolarm baarya engelleyecek karar vermedim. Kendisi sadece iki hafta önce beni potaya sokmakla sadece bana ve tüm takma ihanet etti. imdi bana yaattklarnn aynsn yapyorum ve halkn karsna sunuyorum. O yüzden Sedat diyorum diyerek ikinci eleme adaynn çlgn Sedat olduunu söyledi.

BEKLEDM BR KARARDI

Sedat; Beklediim bir karar oldu. Derler ki küçük sayg gösterecek, büyük deer verecek. Ben düz duruumdan vazgeçmedim, karakterini kiiye gösteriyorsan sende sknt vardr. Önce rabbime, sonra sevenlerimize güveniyorum. Son söz her zaman onlarda olacak. Yolumun sonuna kadar, Kbrsta hem sizle hem sevdiklerimizle bulumak istiyorum. Dik duruumdan aasla vazgeçmedim, vazgeçmeyeceim. Bundan sonra bütün söz sevenlerimizdedir diyerek duygularn paylat.

Survivor 2017 18 ubat akam Ünlüler takmndan eleme potasna çkan isimler Sabriye ve Sedat oldu. Acun Ilcal yarn çok kritik bir gün olduunu söyledi, dier iki eleme adaynn kim olaca 19 ubat dokunulmazlk oyunundan sonra belli olacan açklad.

Ana Sayfaya Git