Survivor 18 Mart 2017 kimin ismi yazıldı, konseyde eleme adayları kim?Adem kimi söyledi

TV8’in en eğlenceli yarışma programında ada konseyi heyecanı vardı. Survivor 18 Mart 2017 ada konseyinde neler yaşandı, konseyde Ünlülerden kimin ismi yazıldı, Survivor 2017 18 Mart kimler eleme adayı, kim kimin ismini yazdı, 18 Mart Ünlülerde potaya kimler girdi, Adem Kılıççı kimi söyledi? İşte cevabı…

Haberler 19.03.2017 - 00:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

NURDAN AAR

TV8de 18 Mart 2017de müthi bir Cumartesi akam yaand. Önce haftann birinci dokunulmazlk oyununu, sonrasnda bireysel dokunulmazlk oyunu ve gecenin sonunca ada konseyi heyecan balad. Dokunulmazl Ünlüler takm kaybedince konsey yaadlar. Peki, 18 Mart 2017 Ünlüler konseyinde kimin ismi yazld, konseyde eleme adaylar kimler oldu, Survivor 2017 Ünlülerde kimler potaya girdi, bireysel dokunulmazlk sahibi Adem kimi söyledi, 18 Mart 2017 Ünlülerde iki eleme aday kimler oldu?

ACUN ILICALI ÜNLÜLERE SORDU?

Ünlüler takmnn dokunulmazlk oyunlarndaki baarszlyla ilgili Acun Ilcal Ünlüler yarmaclaryla konutu ve sebebini sordu. Yarmaclarda genel fikir Semann oynayamamas oldu. Bir tarafta Sabriyenin yükselen performans, ahika ve Pnarn düen performanslar ilgi çekti. Acun Ilcal sonrasnda Ünlüler takmnn oylamasn balatt. Peki, 18 Mart Survivor 2017de Ünlülerde kim kimi yazd, en çok kimin ismi yazld, eleme adaylar kimler?

EN çOK KMN SM YAZILDI?

Ünlülerde oylamaya geçildi ve yarmaclar isim yazmaya balad. Ünlüler takmnda; Sabriye Sedat yazarken Adem ve Furkann kimi yazd montajda gösterilmedi. Sedat ve ahika lhan Mansz yazd. Sema, lhan Mansz, Serhat Akn ise ahikay yazd. Acun Ilcal oylar saymaya balad. Ünlüler takmnda 18 Mart 2017de konseyde ismi en çok yazlan isim ahika oldu.

AHKA: BEKLEDM BR SONUçTU

ahika; Beklediim bir sonuçtu. çünkü kaybedilen oyunlardan sonra herkes birini aryor zaten. Genellikle aznlkta olan kiilere doru oynanyor. Kavgalar, gerginlik, agresiflik, o kadar ey gördüm ki herkes bir açk arayp onun üzerine yürüyor. Bunlar burda gördükten sonra zaten ismimin çkmasn da bekliyordum. Zaten halkmz karar verecek, onlarn takdirine brakyorum. Ben elimden geldiince bunu yapmaya çalyorum diyerek eleme aday olmasyla ilgili duygularn aktard. Peki, Adem Klçç kimi söyledi?

ADEM: BENM SÖZÜM VARDI!

Adem Klçç Survivora geldiimiz ilk günlerde biraz sert bir tartmamz olmutu. Krc laflar etmitik. Fakat bu krgnlklar zamanla benim açsndan bitti ve art niyetim olmad kendisine kar. Hiçbir zaman karalama niyetinde de deilim. Hasta olduumda bana adm att, beyaz bayrak çekmiti, ben de kendisiyle son dönemlerde diyaloumuz oluyordu. Fakat ite ben burada bir söz demitim, o sözüm benim geleceimdir ve onlarn arkasnda durmam gerekir. Ben kendisini bir defa potaya sokmutum, ben eitliin salanmas açsndan Sedat söylüyorum diyerek ikinci eleme adayn Sedat söyledi.

SEDAT: KIBRISA GTMEK STEYEN BR ADAMIM

kinci eleme aday olan Sedat; Bizim tartmamz orada balad aslnda. Ben ekmeime ve namusuma dokunulmad müddetçe, sava açmadm kimseye. Ama u an o neticede onunda konumalar, bu saatten sonra art niyet aramyorum konumalarnda. Kbrsa kadar gitmek isteyen bir adamm. Ksmetimizde ne varsa o olur diye konutu.

Ana Sayfaya Git