Survivor 19 Şubat 2017 eleme adayları kim, kimin ismi yazıldı? Ünlüler eksilecek

TV8’in gerilimi, heyecanı, tartışması hiç bitmeyen Survivor 2017’de ikinci dokunulmazlığı da Ünlüler kaybetti. Survivor 2017 19 Şubat ada konseyinde kimin ismi yazıldı, kimler eleme adayı oldu, Furkan kimi söyledi, Survivor 2017’de 19 Şubat Ünlülerde kimin adı çıktı?

Haberler 19.02.2017 - 23:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MURAT YÜZÜGÜLLÜ

Survivor 2017de 19 ubat ikinci dokunulmazlk oyununu da Ünlüler kaybetti ve bu hafta eksilecekleri kesinleti. Ada konseyinde kimin eleme adaylar olacan merakla bekleniyordu. Peki, Survivor 19 ubat 2017 konseyde kimin ismi yazld, Havuç kimi söyledi, eleme adaylar kimler oldu, kim kimi yazd, eleme potasna kim çkt, Furkan Kzlay kimi söyledi, 19 ubatta Survivorda ünlülerde kimin ad çkt? te cevab.

ACUN ILICALI ÜNLÜLER SORGULADI

19 ubat 2017 Survivor ada konseyi balad ve Acun Ilcal ikinci dokunulmazlk oyununu kaybeden Ünlüler takmna yüklendi. Oyunda isteksiz, inançsz ve baarsz olduklar için Ünlüler takmn sorgulad Acun Ilcal. ahika, Berna ve Sabriyenin güçsüz ve isteksiz olduunu düünen Ünlüler takmnda gerilim vard. Peki, 19 ubat Survivor 2017de kim kimi yazd, en çok kimin ismi yazld?

19 UBAT ÜNLÜLERDE KM KM YAZDI?

Survivor 2017 19 ubat Pazar akam ada konseyinde Ünlüler takmnda; Berna, Tark, Sema ahikay yazd, montajda birçok kiinin kimi yazd gösterilmedi. Pnar Fatihi yazarken, ahika, Serhat, Sema da ahikay yazd. Acun Ilcal oylar saymaya balad. 19 ubat 2017 Survivorda Ünlüler takmnda 6 defa Berna, 5 defa ahika ve 1 defa da Fatihin ismi yazld. En çok ismi yazlan isim Berna Öztürk oldu.

FURKAN KIZILAY KM SÖYLED?

Furkan Kzlay kimi söyledi diye merak ediliyordu. 19 ubat 2017 Survivor Ünlüler konseyinde Furkan; Adada hrstan bahsediyoruz, oyunlarda hrsl olmalyz, arzulu olmalyz. Bana arabay kullanmay babam öretmiti, bir iki dört vites beinci vitesi öretti ama geri vitesi öretmedi. Ben düz adamm. Takmn menfaati için, mücadele etmeyen, savamayan arkadalarn gitmesi gerekiyor. Berna ve ahika oylama da zaten birbirine yakn ve ben ahika demek istiyorum diyerek ikinci eleme adayn da ahika olarak belirledi.

BERNA: AçIKçASI AIRDIM!

Survivor Berna Öztürk eleme aday olmasn ve duygularn Açkças birazck ardm. Belli ki beni yazan arkadalar Sema ve Pnardan sonra en çok oyun kazandran birini yazm olmalarnn farknda deildir. Ama umarm halk bunun farkndadr. Beni destekleyenler buna karar verecektir sözleriyle açklad.

NEFES ALAMADAN ASTIM HASTASI OLARAK DODUM

Survivor ahika; Benim hayat mücadelem doduumda balad. Ben nefes alamadan astm hastas olarak dodum. Spor sayesinde hayata döndüm. Dal sporu buradaki parkurlardan biraz daha farkl. Yllardr antrenman yapyorum, çalyorum. Gerek fizyolojik olarak gerek de psikolojik olarak ailemle 7-8 ay görüemedim. Gerçekten zor bir süreçti. Ben memur bir ailenin çocuuyum. Yokluun da varln da ne demek olduunu iyi biliyorum. Burada belki de insanlarn görmek istedii performans gösterememi olabilirim. Bundan sonras zaten küçük küçük ivmelenmeye baladn hissediyorum, daha iyi olacan düünüyorum. Asla duruumu bozmayacam. Tabii ki üzüldüm ama bundan sonrasn artk önce Allah sonra halkmz bilecek diyerek hem duygularn aktard hem de sevenlerinden oy istedi.

ÜNLÜLERDE TAM DÖRT ADAY VAR

Ünlüler takmnda 19 ubat Pazar akam Survivor 2017de dört eleme aday da belirlendi. Ünlüler takmnda önce Sedat veSabriye eleme aday olmutu, daha sonra Berna Öztürk ve ahika oldu. Dört eleme adayndan kimin elenecei Sal günü belli olacak.

Ana Sayfaya Git