Survivor 20 Mart 2017 Ünlülerde kimin ismi yazıldı, kimler eleme adayı? Sabriye kimi söyledi

TV8’in en hararetli yarışma programı Survivor 2017’de ikinci dokunulmazlığı yine Ünlüler kaybetti ve konsey heyecanı yaşadılar. Survivor 2017 20 Mart ünlülerde kimin ismi yazıldı, kimler eleme potasına girdi, Survivor 20 Mart 2017 konseyde kimin adı yazıldı, kimler eleme adayı oldu, Sabriye kimi söyledi?

Haberler 20.03.2017 - 23:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TAHR KARAKEç

O Ses Türkiyenin Pazar akam Final yapmas sebebiyle Survivor 2017nin bu haftaki ikinci dokunulmazlk oyunu Pazartesiye sarkt. 20 Mart 2017 Survivor ikinci dokunulmazlk oyununu yine Ünlüler takm kaybetti ve Gönüllüler böylelikle dokunulmazlk oyunlarnda 6da 6lk bir seri yakalad. Ünlüler birkez daha bireysel dokunulmazlk oyunu oynad ve kazanan isim artc bir ekilde Sabriye oldu. Peki, 20 Mart 2017 Survivorda Ünlüler takmnda en çok kimin ismi yazld, ünlülerde eleme potasna kim girdi, konseyde en çok kimin ismi yazld, kim kimi yazd, 20 Mart Survivor 2017 Sabriye kimi söyledi?

ACUN ILICALI HEMEN OYLAMAYA GEçELM

Survivor 20 Mart 2017 ada konseyine Halk oylamas da balatlaca için Acun Ilcal Ünlüler takmnn oylamasn Hemen oylamaya geçelim sözleriyle balatt. Peki, 20 Mart Ünlülerde en çok kimin ismi yazld, kim kimi yazd?

Ünlüler takmnda Serhat, lhan, Sema ve Adem, Pnarn adn yazd. Sedat, Pnar ve ahika da lhan Mansz yazd. Furkan ve Sabriyenin kimi yazdklar montajda gösterilmedi. Peki, Bireysel dokunulmaz olan Sabriye kimi söyledi. lhan Mansz Sabriyenin yanna gidip Beni yazabilirsin demiti, ama Sabriye onu dinledi mi? Sabriye kimi söyledi?

SABRYE: BRAZ POTA HEYECANINI O DA TATSIN!

Sabriye; Ben Tatar Ramazanm bu oyunu bozarm. Küçük bir sözüydü onun. çok mutluyum, kendimi u an Ürdün Kraliçesi gibi hissediyorum ama birinin adn söyleyeceim için çok kötü oldum. Sevmediim kiiler de olsa söylemek istemiyorum. Ben u sebepten bu sebepten söylemek istemiyorum, pota heyecann tatsn diye Furkan söylemek istiyorum diyerek Furkan dördüncü eleme aday olarak belirledi.

HALK OYLAMASI BALADI

Acun Ilcal Ünlüler takmnn yeni bir halk oylamasn daha balatt. lk eleme aday Pnara söz verdi. Pnar; Bugün ismimin çkmasna armadm. Geçen haftadan sonra armam da diye düünüyorum. Hatta gelecekte de merak ediyorum neler olacak diye. Ben burada kalmak istiyorum tabii ki, bundan sonra da elimden geleni yapacam. Geçen hafta sevenlerim saolsun beni potadan çkardlar. Buradaki insanlara güvenerek bir hareket yapsam, This is Sparta sahnesi gibi tekme yiyerek kuyuya dümektense, iple inmeyi tercih ederim diyerek eleme aday olmasyla ilgili duygularn paylat.

FURKAN KIZILAY: GERçEK FURKANI GÖSTERMEYE GELDM

Furkan Kzlay ise; lk defa potadaym. Sabriyeye krgn mym, deilim. Hiçbir zaman birbirimize aalayc laflar kullanmadm. Oyunlar oynanyor veya kulisler yaplyor demeyeceim. Zaten az kii kaldk. Ben buraya yarmaya geldim, rekorlarm anlatmaya gelmedim ve gerçek Furkan olarak geldim. Beni buraya yaktryorlarsa oy atarlarsa sevinirim, atamayanlar da dua ederse sevinirim. Nasibim buraya kadarsa da ona da boynumuz kldan ince abi teekkür ederim diyerek sevenlerinden destek istedi.

Ana Sayfaya Git