Survivor 2017 11 Şubat dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kim konseyde? Böyle dönüş yok!

TV8’in eğlenceli yarışması Survivor 2017 11 Şubat akşamı dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Sakatlık, heyecan, gerilim ne ararsanız vardı. Hangi takımın kazanacağı, konseye gideceği merakla bekleniyordu. Peki, Survivor 2017 11 Şubat dokunulmazlık oyunu kim kazandı, dokunulmazlığı kim kazandı? Ünlüler takımı müthiş bir dönüş yaptı.

Haberler 11.02.2017 - 23:13 Son Güncelleme : 11.02.2017 - 23:23

TAHR KARAKEç

Gittikçe oyunlarn zorlat Survivor 2017de ilk büyük sakatlk da meydana geldi. Survivor 2017 11 ubat dokunulmazlk oyununun 2. Turunda Serhat Akn sakatland, Serhat Aknn durumu nasl, ayana ne oldu gibi sorularn yant bekleniyor. Peki, Survivor 2017 11 ubat dokunulmazlk oyununu kim kazand, dokunulmazl hangi takm ald, hangi takm konseye gidecek, Survivor 2017 dokunulmazlk oyununu kim kazand? te cevab

ÜNLÜLER VE GÖNÜLLÜLERN DOKUNULMAZLIK SAVAI!

Dokunulmazlk oyunlarnda Gönüllüler ve Ünlülerin müthi sava sürüyor. ki hafta üst üste iki takm da ard ardna konseye gitmi ve geçtiimiz Sal akam Gönüllülerden Denisa adaya veda etmiti. Denisasz ilk kez Dokunulmazlk oyunu oynayan Gönüllüler takm ilk tura iyi balamt. Survivor 2017 11 ubat ilk dokunulmazlk oyununun ilk turunda Gönüllüler 4-2 öne geçmiti. Ancak Ünlüler takm da brakmaya niyetli deildi ve müthi bir geri dönüe imza attlar. Ünlüler ilk turda Gönüllüleri 5-4 malup etmeyi baard.

KNC TURDA GÖNÜLLÜLER FARKI

Dominikte ikinci tura iyi balayan taraf Ünlüler oldu bu kez, ancak Gönüllüler takm da brakmaya niyetli deildi. kinci tur oynand esnada Anl ve Serhat Akn kar karya geldi. Serhat Akn parkurun üçüncü engelinde ok bir sakatlk geçirdi. Serhat Aknn durumu nasl merakla bekleniyor. Ardndan Gönüllüler takm jest yapt ve Ünlülerden istedikleri kii yarabilir dediler. Bu kez Anl ve Sedat karlat ve Anl kazanan taraf oldu. kinci turda Gönüllüler Ünlüleri 5-2 yendi.

FNAL TURU NEFESLER KEST

11 ubat 2017 Cumartesi Survivorn son bölümündeki dokunulmazlk oyununun final mücadelesi nefesleri kesti adeta. 2-0 Ünlüler takm öne geçmiti ki Gönüllüler takm Anl ve Elif ile eitlii salad ve oyunu bayrak yarna tad. Bayrak yarnda Ünlülerden lhan Mansz ve Sema, Gönüllülerden Anl ve Tuçe yart. lk olarak kzlar kotu. Muhteem mücadelenin olduu ve iki takmn da her eylerini ortaya koyduu dokunulmazl hangi takm kazand, hangi takm konseye gitti?

BAYRAK YARIINDA HER EY BELL OLDU!

Survivor 11 ubat 2017 dokunulmazlk oyununu kazanan takm belli oldu. Sema ve Tuçe ayn anda geldi, daha sonra lhan Mansz Anldan sonra geldi. Anl atlar yapamad ve lhan Mansz 3 baarl at sonras kazanan taraf oldu. Nefeslerin kesildii 11 ubat dokunulmazlk oyununu Ünlüler takm kazanm oldu böylece. Gönüllüler takm konseye gidecek ve iki eleme aday çkaracak.

Ana Sayfaya Git