Survivor 2017 11 Şubat kimin ismi yazıldı, eleme adayları kimler? Tuğçe kimi söyledi

Survivor 11 Şubat 2017 ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kaybetti ve ada konseyinde oylama yapmak zorundaydılar. Survivor 2017 11 Şubat akşamı ada konseyinde en çok kimin ismi yazıldı, kim kimin ismini yazdı, kimler eleme adayı oldu, Tuğçe Melis kimi söyledi, kim adaya veda edecek?

Haberler 12.02.2017 - 00:20 Son Güncelleme : 12.02.2017 - 00:26

RECEP KAYA

TV8in her eyi içinde barndrd ve heyecan dozu en yüksek yarma program Survivorda 11 ubat 2017 akam ada konseyinde nefesler tutuldu ve kimin eleme aday olduu belirlendi. Haftann birinci dokunulmazlk oyununu kaybeden takm Gönüllüler oldu ve ada konseyinde birbirlerinin ismini yazdlar. Peki, Survivor 11 ubat Cumartesi ismi en çok yazlan aday kim oldu, kim kimi yazd, eleme aday kim oldu, Survivorda Gönüllülerde eleme potasnda kimler var, hangi iki isim eleme aday oldu?

VE OYLAMA BALADI!

Acun Ilcal, Survivor 2017de en mükemmel dokunulmazlk oyunu oynandn ve son nefeste kazanan olan Ünlüler takmn tebrik edip, yarmaclarla yapt ksa sohbetin ardndan oylamaya geçilmesini istedi. Survivor 2017 11 ubat Gönüllüler konseyinde oylama balad ve isim yazlmaya geçildi. Survivor 2017 11 ubat Gönüllüler konseyinde artk takmn iki gruba bölündüü belli oldu.

GÖNÜLLÜLERDE KM KM YAZDI?

Ve Survivor 11 ubat 2017de Acun Ilcal oylar saymaya balad. Acun Ilcal oylar saydkça Erdi de her zamanki gibi sakallarn kamaya balad. Volkan, Berna, Erdi ve Sadin Yiiti yazd. Tuçe, Gökhan, Elif, Yiit ve Ogeday ise Erdiyi yazd. Eserin kimi yazd montajda kesilmiti. Survivor 2017de 11 ubat Cumartesi akam Gönüllüler konseyinde en çok ismi yazlan isim Erdi ve Yiit oldu. Gönüllüler takmnn iki eleme aday Erdi ve Yiit oldu. Erdinin de Yiitin de 6 oyu çkt.

ERD VE YT BRDEN ADAY!

Eleme aday olan Erdi, meydan okudu. Erdi; Ben hodri meydan diyorum, kendime güveniyorum, hadi beni indirin dedi. Dier eleme aday olan Yiit ise; Acun abi beklediimiz bir sonuçtu zaten, nasl geldiysem öyle gitmesini de bilirim. çok fazla kelime yapabilen bir insan deilim. Hakkmzda hayrls diyorum baka da bir ey demiyorum dedi.

TUçE MELS KM SÖYLED!

Survivor 2017nin güzellerinden olan Tuçe Melis kimi söyledi diye merak ediliyordu. Acun Ilcal Tuçe Melise söz hakk verdi ve önce sebebini daha sonra da kararn açklamasn istedi. Tuçe Melis; ki adaymz olmas ve benim üçüncüyü verecek olmam zaten kötü bir durum. Millete bir ey konumuyoruz, bir ey yapmyoruz. Benim burada kimseyle kiisel problemim yok, belki bana küsecek darlacak, beki parkurundan belki bana biraz uzak olduu için adn vereceim. Ben Sadin demek istiyorum diyerek üçüncü eleme adayn da Sadin olarak belirledi.

KNC DOKUNULMAZLIK DA VAR!

Survivor 2017 11 ubat akam Gönüllüler konseyinde büyük bir sürpriz yaand. Gönüllüler takmndan Erdi ve Yiit eleme aday oldu, üçüncü aday da Tuçe Melis Sadin olarak belirledi. Ama daha ikinci dokunulmazlk oyunu daha var. Survivor 12 ubat Pazar akam ikinci dokunulmazlk oyunu oynanacak ve iki aday daha çkacak.

Ana Sayfaya Git