Survivor 2017 12 Şubat eleme adayları kimler, kimin ismi yazıldı? Eser kimi söyledi

Dominik’te heyecan doruklara ulaştı. Gönüllüler ikinci dokunulmazlığı da kaybetti ve bireysel dokunulmazlığı Eser kazandı. Peki, Survivor 2017 12 Şubat kimler eleme adayı oldu, Gönüllülerde eleme potasına kimler girdi, 12 Şubat Survivor konseyde kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, Eser kimi söyledi, Fatih ne ceza aldı?

Haberler 12.02.2017 - 23:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MURAT YÜZÜGÜLLÜ

TV8in reyting erkortmeni, heyecan dolu yarmas Survivor 2017, 12 ubat akam dokunulmazlk oyunu ve ada konseyi heyecanyla ekranlarmza geldi. Survivor 2017de ikinci dokunulmazl da Gönüllüler kaybetti, bireysel dokunulmazl Eser West kazand. Peki, Survivor 12 ubat 2017de ada konseyinde Gönüllülerden kimler eleme aday oldu, eleme potasnda kimler var, Fatih Eser ve Erdi kavgas ne oldu, konseyde kimin ismi yazld, kim kimi yazd, Eser kimi söyledi? te detaylar

12 UBAT ADA KONSEY BALADI, ACUNDAN FATHE CEZA!

Survivor 2017 12 ubat ada konseyi balad. Acun Ilcal Serhat Aknn sakatl ve Fatihin kavgas hakknda konutu. kinci dokunulmazlk oyununda Fatih, Eser ve Erdinin kavgas konseyde tartld. Acun Ilcal Fatihe ceza verdi. Fatih, bundan sonra Ünlüler takmnn kazand ilk ödülden yararlanamayacak. Daha sonra Gönüllüler takmna dönen Acun Ilcal oylamay balatt.

OYLAMA BALADI, TAKIMIN YARISI NERDEYSE ADAY!

Gönüllüler takmnda Cumartesi akam Sadin, Erdi ve Yiit aday olmutu. 12 ubat Survivor 2017de Eser bireysel dokunulmaz olmutu. Tuçe, Eser, Sadin, Erdi ve Yiit yazlamayacakt. Ve oylama balad. Burçak Volkan yazd. Sadin, Anl, Erdi, Berna ve Volkann Gökhan yazd görüldü. Ogeday, Elif, Tuçe ve Eserin kimi yazd görülmedi. Peki, 12 ubat Survivorda kim dördüncü eleme aday, en çok kimin ismi yazld?

GÖNÜLLÜLERDE EN çOK KMN SM YAZILDI

Survivor 2017 12 ubat ada konseyinde Gönüllülerde oy saym balad. 4 Anl, 1 Berna, 1 Volkann ismi çkarken, Gökhann da 6 defa ismi çkt. Böylelikle 12 ubat ada konseyinde Gönüllülerde ismi en çok yazlan isim Gökhan oldu ve Gökhan dördüncü eleme aday.

GÖKHAN: ERD çOK MEMNUN OLMUTUR

Dördüncü eleme aday olan Gökhan; Saysna kadar beklediimiz bi sonuçtu. Ben adada ne gerçek gördüysem bunu dile getiriyorum, yanl neyse üstüne gidiyorum, kimseden de korkmuyorum. Erdi çok memnun olmutur, sürekli beni potaya çaryordu geldim burdaym. Sknt yok, kimseye krgnlm yok diye konutu. Peki, bireysel dokunulmaz olan Eser West kimi söyledi?

Bireysel dokunulmazlk kolyesini boynunda tayan Eser ise beinci eleme adayn Bu gerçekten çok zor bir pozisyon. Gönül ister ki kimseyi söylemeyeyim keke kazansaydk. Bir isim söylemem gerekiyor ve iki hafta onun ismini yazdm, o yüzden Elif diyeceim. Fakat ona kar hiç bireyim yok o da biliyor bunu. Hayrls neyse o olsun sözleriyle belirledi. Elif beinci eleme aday.

ELF: BEN BLYORDUM

Elif; Ben Eserin beni söyleyeceini biliyordum. Ama öyle bir durum söz konusu ki dünkü potada Yiitin ismini verip bugün benim ismimi vermesi de çok artc. Benim de hiç sakndm, gocunduum, üzgünlüüm yok. Sadece unu söylemek istiyorum. Genelde kulis yapyo diye yaplan suçlamalar sonucunda kulisi kimlerin yaptn çok çok iyi biliyoruz. Tamamyla kendi özgüvenim ve kendi dürüstlüümde burdaym. Halkn karar dedi.

HALK SMS OYLAMASI DA BALADI!

Acun Ilcal be eleme aday da belli olunca Halk SMS oylamasn balatt. Survivor izleyicileri destekledii yarmacnn ismini yazp 1890a mesaj gönderebilir. Survivor 2017de bu hafta bütün adaylar Gönüllülerden. Gönüllüler takmnda Erdi, Sadin, Yiit, Gökhan ve Elif eleme potasna giren eleme adaylar oldu. Elenen isim Sal günü belli olacak.

Ana Sayfaya Git