Survivor 2017 13 Mart sembol oyununu kim kazandı? Mor odada Menemen

Survivor 2017 13 Mart ödül oyunu sonrası sembol oyunu ekranlara geldi. TV8’de 13 Şubat akşamı sembol oyununu kim kazandı, kimin kaç sembolü var, Survivor 2017 13 Mart sembol finale kimler çıktı, erkeklerde sembolü kim kazandı, mor odaya kimler gitti, 13 Mart sembol oyununda ödül neydi?

Haberler 14.03.2017 - 00:22 Son Güncelleme : 14.03.2017 - 20:29

RAMAZAN GÜNOLU

TV8in reyting fenomeni yarma program Survivor 2017, oldukça dolu bir Pazartesi yaatt seyircisine. Ödül oyunuyla karmza çkan Survivor 2017de 13 Mart akam Ünlüler takm ödülü kazand ve karnlarn doyurdu. Sonrasnda ise sembol oyununu izledik. 13 Mart ödül oyununu kaybeden Gönüllüler takm açl iliklerine kadar yaadlar. Gönüllüler en azndan Sembol oyununu kazanmak ve Menemen yemek istiyorlard. Gönüllüler sembol oyunlarndaki baarszl üstlerinden atabildiler mi acaba? Peki, Survivor 2017 13 Mart sembol oyununu kim kazand, sembol ödülünü kim kazand, mor odaya hangi isimler gitti, Survivor 13 Mart 2017 sembol oyununda ödül neydi, erkekler sembol oyununda kimler finale çkt ve erkeklerde sembolü kim kazand, kzlarda finale kim çkt ve kzlarda sembolü kim kazand? te cevab

GÖNÜLLÜ ERKEKLER BU KEZ Y DAYANDI!

Survivor 2017 13 Mart sembol oyununu her zamanki gibi Alp Kran sunuyordu ve erkekler sembol oyunu kzlardan önce izlendi. Erkekler sembol oyununda ilk önce Ogeday Fatihi eledi ve bir üst tura çkmay baard. Sonrasnda Volkan ve Serhat karlat, Volkan Serhat eledi. Sembol oyununda daha sonra Anl ve Furkan Kzlay kar karya geldi. Anl, Furkan elemeyi baararak büyük bir sürpriz yapt. Dominikte ilginç bir mücadele daha yaand. Gönüllüler takmnn zayf halkas olarak görülen Erdi, Ünlülerin güçlü ismi Sedatla karlat ve Sedat Erdiyi elemeyi baard. Daha sonra Adem ve Gökhan kar karya geldi. Adem Gökhan eleyebildi.

13 MART ERKEKLERDE SEMBOLÜ KM KAZANDI?

Survivor 2017 erkekler sembol oyununda finale kalan isimler Gönüllüler takmndan Ogeday ve Ünlüler takmndan Sedat oldu. Ogeday, Sedat önce 5-2, daha sonra da 5-3 malup ederek 13 Mart Survivor 2017 sembol oyununda erkeklerde sembolü kazanan isim oldu. Ogeday ilk kez Gönüllülerde sembol kazanan isim.

KIZLARDA SEMBOLÜ KM KAZANDI?

Kzlar sembol oyunu balad ve ilk olarak Gönüllülerden Elif, Pnar eledi. Sonrasnda ahika Berna ile karlat ve Bernaya malup olarak elendi. Tuçe Melis de Sabriyeyi malup edince ödülün ve sembolün Gönüllülere gelecei kesinleti. Daha sonra Gönüllü kzlar birbirleriyle yart. Burçak Elifi eledi ve finale çkt. Daha sonra Tuçe ve Berna final için yartlar. Tuçe Bernay yendi ve finalde Burçakn rakibi oldu. Tuçe Melis, finalde Burçak malup etti ve sembolün sahibi oldu. Tuçe; Burçak, Elif ve Erdiyi seçti, Ogeday ise Anl, Bulut ve Volkan seçti ve bu isimler mor odada menemen yiyip sanal gerçeklik gözlüünün tadn çkardlar.

Ana Sayfaya Git