Survivor 2017 20 Şubat sembol oyununu kim kazandı? Mor odada büyük keyif

Survivor 2017 20 Şubat ödül oyunundan sonra sembol oyunu heyecanı yaşandı. TV8’de 20 Şubat akşamı sembol oyununu kim kazandı, kimin kaç sembolü var, Survivor 2017 20 Şubat finale kimler çıktı, kızlarda sembolü kim aldı, erkeklerde sembolü kim aldı, mor odaya kim gitti, 20 Şubat sembol oyununda ödül neydi?

Haberler 21.02.2017 - 00:20 Son Güncelleme : 21.02.2017 - 21:08

AHMET DEMR

TV8in heyecan dozu yüksek yarmas Survivor 2017, dolu bir Pazartesi yaatt izleyicisine. Önce ödül oyunuyla karmza çkan Survivor 2017de daha sonra sembol oyunu ekranlara geldi. 20 ubat ödül oyununu Ünlüler takm kazand. Açlktan bitkin halde olan Gönüllüler bu kez Sembol oyununu kazanmak istiyorlard. Ancak Gönüllülerin sembol oyunlarndaki ansszlklar aikar. Peki, Survivor 2017 20 ubat sembol oyununu kim kazand, sembol ödülünü kim ald, hangi takm mor odaya gitti, Survivor 20 ubat 2017 sembol oyununda ödül neydi, erkekler sembol oyununda kimler finale çkt ve erkeklerde sembolü kim ald, kzlarda finale kim çkt ve kzlarda sembolü kim ald?

ERKEKLERDE BÜYÜK çEKME, TE FNALE KALAN K SM!

Alp Krann sunumuyla ekranlara gelen Survivor 2017 20 ubat sembol oyununda öncelik erkeklerdeydi ve erkekler sembol oyunu balad. Erkekler sembol oyununda ilk önce Anl, Tark Mengüçü eledi ve Anl üst tura çkt. Daha sonra lhan Mansz ve Bulut karlat, lhan Mansz Bulutuu eledi. Volkan Ademi elemeyi baard. Sembol oyununda daha sonra Fatih ve Gökhan karlat. Fatih, Gökhan elemeyi baararak sürprize imza att. Daha sonra Dominikte ilginç mücadele yaand. lhan Mansz ve Erdi kar karya geldi. lhan Mansz Erdiyi eledi. Daha sonra Furkan ve Anl kar karya geldi. Anl Furkana elendi.

ERKEKLERDE SEMBOLÜ KM ALDI?

Survivor 2017 erkekler sembol oyununda finale kalan isim merak ediliyordu. Gönüllüler takm kendi aralarnda oynad ve Ogeday Volkan çetinkayaya elendi. Daha sonra Ünlülerde lhan Mansz ve Fatih kar karya geldi. lhan Mansz Fatihi elemeyi baard. Erkeklerde daha sonra Ünlülerden Furkan ve Gönüllülerden Volkan kar karya geldi. Volkan Furkan elemeyi baard ve sembol oyununda finale çkt. 20 ubat 2017 Survivor sembol oyununda erkeklerde finale lhan Mansz ve Volkan çetinkaya kald. Volkan çetinkaya lhan Mansz eledi ve erkeklerde sembolü kazanan isim oldu. Volkan ayn zamanda ilk kez Gönüllülerde sembol kazanan isim oldu. Kzlar sembol oyununu kazanan isim Sema oldu. Ünlülerde Sema lhan Mansz, Furkan Kzlay ve Serhat Akn seçti. Gönüllülerde Volkan çetinkaya ise Tuçe Melis, Ogeday ve Erdiyi seçti. Yarmaclar mor odada büyük keyif yapp sigara börei yediler.

Ana Sayfaya Git