Survivor 2017 27 Şubat sembol oyununu kim kazandı? Mozzarella sticks

Survivor 2017 27 Şubat ödül oyunundan sonra sembol oyunu başladı. TV8’de 27 Şubat sembol oyununu kim kazandı, Survivor 2017 20 Şubat sembolde finale kimler çıktı, kimin kaç sembolü var, kızlarda sembolü kim kazandı, erkeklerde sembolü kim kazandı, 27 Şubat sembol oyununda ödül neydi?

Haberler 28.02.2017 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

RAMAZAN GÜNOLU

TV8in azlar açkta brakan heyecan dolu yarma program Survivor 2017, iki oyun izletti Pazartesi akam izleyicisine. lk bata ödül oyunu ekranlarmza gelen Survivor 2017de akabinde sembol oyunu balad. 27 ubat ödül oyununu yine Ünlüler kazand. Gönüllüler ise açlklarn Sembol oyununu kazanarak gidermek istiyordu. Survivor 2017 27 ubat sembol oyununu kim kazand, sembol oyunu ödülünü kim ald, hangi takm mor odaya gitmeye hak kazand, Survivor 27 ubat 2017 sembol oyununda ödül neydi, erkekler sembol oyununda finale kim çkt, sembolü erkeklerde kim kazand, kzlarda finale kim çkt, sembolü kzlarda kim kazand?

ERKEKLERDE BÜYÜK çEKME, TE FNALE KALAN K SM!

Alp Krann sunumuyla ekranlara gelen Survivor 2017 27 ubat sembol oyununda ödül; mozzarella sticks yemek ve oyun konsoluyla elenceli vakit geçirmek. Ve Alp Kran sembol oyununda yarmaclar parkur alanna davet etti. Daha önceden yaplan kuralar sonucunda erkekler sembol oyunu start ald, parkura ilk önce erkekler çkt. Erkekler sembol oyununda Volkan çetinkaya ve Tark Mengüç karlat. Sembol oyununda bu hafta parkur sonunda yarmaclarn indirmesi gereken 3 hedef vard ve Volkan, Tark Mengüçü eledi. Bulut ve Furkan Kzlay kar karya geldi, kyasya mücadele sonucunda Furkan kazand ve Bulut elendi. Gönüllülerden Anl, Sedat elemeyi baard. 27 ubat sembol oyununda daha sonra Fatih ve Gökhan karlat geçen hafta olduu gibi. Bu defa Gökhan Fatihi eledi. Ogeday, Ademi elemeyi baard sembol oyununda. lhan Mansz ve Sadin karlat. Sadin lhan Mansz elemeyi baard ve sürprize imzasn att. Furkan Kzlay bu kez Erdiyle kar karya geldi. Furkan Erdiyi eledi ve Erdi de sembole veda etti. Gönüllüler kendi aralarnda oynad, Gökhan Anl, Ogeday da Volkan eledi.

ERKEKLERDE SEMBOLÜ KM KAZANDI?

Survivor 2017 erkekler sembol oyununda finale kalan isim kim oldu? Ünlüler takmndan Furkan, Gönüllüler takmndan Sadin ile karlat ve Furkan Kzlay finale kalan ilk isim oldu. Daha sonra Gönüllülerde Ogeday kendi takm arkada Gökhan ile karlat ve Furkan Kzlayn finaldeki rakibi oldu. 27 ubat 2017 Survivor sembol oyununda erkeklerde finale Ogeday ve Furkan Kzlay kald. Geçtiimiz hafta sembolü erkeklerde Volkan çetinkaya kazanmt. Bu hafta ise erkekler finalinde Furkan ilk oyunu ald ve ikinci oyuna geçildi, ikinci oyunu da Furkan ald ve erkekler sembol oyununda kazanan isim Furkan oldu. Furkan Kzlay 27 ubat Survivor 2017de hem sembolü, hem de ödülü kazand. Kzlar sembol oyunununda finale kim kald, kzlarda sembolü kim ald, Furkan kimi seçti ödül için, tüm merak edilenler bu akam Survivor 28 ubat 2017de belli olacak.

Ana Sayfaya Git