Survivor 2017 4 Şubat bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Paçayı kurtardı

TV8’de 4 Şubat 2017 Cumartesi akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı, kendi aralarında bireysel dokunulmazlık oyunu oynamak zorunda kaldı. Peki, Survivor 2017 4 Şubat akşamı bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı, bireysel dokunulmazlık sembolünü kim aldı, bireysel dokunulmazlığı kim aldı, kimin ismi yazılamayacak ve konseyde isim söyleyecek?

Haberler 04.02.2017 - 23:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TAHR KARAKEç

Survivor 2017de üçüncü hafta dokunulmazlk heyecan kyasya sürdü. Üç tur süren Survivor 4 ubat dokunulmazlk oyunu sonucunda kazanan takm Ünlüler olunca Gönüllüler takm kendi arasnda bireysel dokunulmazlk oynamak zorunda kald. Peki, bireysel dokunulmazl hangi isim ald, Gönüllüllerde 4 ubat akam bireysel dokunulmazlk oyununu hangi yarmac kazand, bireysel dokunulmazlk kolyesini kim takt, kim konseyde isim söyleme hakkna sahip olacak.

TE 4 UBAT BREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA KAYBEDEN LK SMLER!

Survivor 2017 4 ubat akam bireysel dokunulmazlk oyunu büyük bir heyecanla balad. Alp Krann sunduu bireysel dokunulmazlk oyununda ilk elenen isimler Burçak, Anl, Eser West, Elif ve Denisa oldu ve kolyeye bu hafta veda ettiler.

OYUN GT GDE ZORLATI

TV8de büyük heyecana sahne olan Survivor 2017de 4 ubat Cumartesi akam oynanan bireysel dokunulmazlk oyunu Alp Krann farkl komutlaryla git gide zorlayordu. Bir tk daha zorlaan bireysel dokunulmazlkta akabinde Ogeday ve Berna Keklikler elendi. Son olarak Gökhan, Erdi, Sadin, Volkan ve Yiit kald. 4 ubat bireysel dokunulmazlk oyununu kimin kazanaca büyük merakla bekleniyordu.

VE SURVIVOR 4 UBAT BREYSEL DOKUNULMAZ SM

Alp Kran bir kez daha komut verdi ve oyun daha da zorlat. Bu zorlaan oyunda daha fazla dayanamayan Sadin elendi ve Sadinin hemen arkasndan Yiit, Gökhan ve Erdi de elendi. lk hafta bireysel dokunulmazlk oyununu kazanan ve dokunulmaz olan Volkan çetinkaya bu hafta da dokunulmaz oldu ve ismi yazlamayacak ve hem de konseyde isim söyleme hakkna sahip oldu.

Ana Sayfaya Git