Survivor 2017 6 Şubat sembol oyununu kim kazandı, poğaçaları kim yedi?

TV8’de 6 Şubat akşamı tam bir Survivor heyecanı vardı. Önce ödül oyunuyla ekranlara gelen Survivor 2017, daha sonra sembol oyunuyla karşımıza çıktı. 6 Şubat Survivor 2017 sembol oyununda ödül ise poğaçaydı. Peki, Survivor 2017 6 Şubat sembol oyununu kim kazandı, poğaçaları kim yedi, sembol kolyesini kızlarda kim, erkeklerde kim aldı?

Haberler 07.02.2017 - 00:12 Son Güncelleme : 07.02.2017 - 00:17

TAHR KARAKEç

Survivor 2017de geçtiimiz hafta sembol oyunu heyecan balamt. Bu hafta da o heyecan ödül oyunundan sonra devam etti. 6 ubat 2017 Pazartesi günü yaynlanan Survivor 2017 son bölümünde sembol oyunu heyecan nefesleri kesti. Peki, Survivor 2017 6 ubat sembol oyununda erkeklerden kim sembolü ald, kim kazand, hangi alt isim poaça yedi, Survivor 6 ubat sembol oyununu kim kazand? te cevab

ERKEKLERDE YARI FNALE KMLER çIKTI?

Yarma kurallar gerei sembol oyununda önce takmlardaki yarmaclar birbirleriyle oynayp birbirlerini eledi, daha sonrasnda ise kendi aralarnda yart. 6 ubat Survivor 2017 sembol oyununda erkeklerde yar finale Ünlüler takmndan lhan Mansz, Sedat ve Furkan kald, Gönüllüler takmndan ise Anl kald. Yar finalde lhan Mansz Sedat malup ederek finalist oldu, daha sonra da Furkan Anl malup ederek lhan Manszn rakibi oldu. Dominikte sem bol oyununun erkekler finalinde Furkan ve lhan Mansz kar karya geldi, rakibine kar iki galibiyet alan sembolün sahibi olacak. Sembol oyununda sembolleri en çok toplayan kii ise Birleme partisine gitmeyi garantilemi olacak. lhan Mansz ve Furkan yarmasndan galip çkan isim lhan Mansz oldu ve ilk sembolüne ulat.

SEMBOL OYUNUNDA KIZLARDA KM KAZANDI?

Survivor 2017 6 ubat akam sembol oyununda kzlardan kim kazand sorusunun cevab da merakla bekleniyordu. Erkekler oyunu bittikten sonra kzlar balad oynamaya. lk olarak Ünlülerden ahika, Gönüllülerden Burçak kar karya geldi. ahika Burçak elemeyi baard. Berna Keklikler, Pnar eledi. Daha sonra Berna Öztürk Denisay, Sema da Elifi eledi. Daha sonra parkuru geç bitirmesine ramen Sabriye Tuçe Melis Demiri eledi. Daha sonra ahika Gönüllüler takmndan Berna Keklikleri eledi ve böylece ödülün Ünlülere gidecei kesinleti, poaçalar ünlüler takm yarmaclar yiyecek. Survivor 2017 6 ubat sembol oyununda kzlarda finale Sabriye ve Sema çkt. 6 ubat 2017 Survivorda sembol oyununda kzlarda sembolü Sema kazand. Sema ikinci sembolüne ulat. Seda, poaça yemek için Pnar, Tark Mengüç ve Sedat seçti. lhan Mansz ise Furkan, Serhat Akn ve ahikay seçti. Poaçay bu isimler yedi.

Ana Sayfaya Git