Survivor 2017 7 Mart iletişim ödül oyununu kim kazandı? Arkadaş mektupları

TV8’in reyting fenomeni yarışma programı Survivor 2017’de 7 Mart akşamı iletişim ödülü heyecanı vardı. Survivor 2017 7 Mart iletişim ödülünü kim kazandı, iletişim oyununu kim kazandı, iletişim ödül oyununun ödülü neydi, bayrak yarışını kim kazandı, Survivor 2017’de 7 Mart iletişim ödül oyununda kazanan takım kim?

Haberler 07.03.2017 - 23:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MURAT YÜZÜGÜLLÜ

TV8de ekranlara gelen Survivor 2017de gözyalarnn sel olup akt iletiim ödülü oyunu ekranlara geldi. Survivor 7 Mart 2017 akam iletiim ödül oyununda ödül, arkadalardan gelen mektuplard. Gönüllüler kazansa arkadalarndan gelen mektuplar okuyacak, Ünlüler kazansa bir önceki ödül olan ailelerden gelen mesaj ve fotoraflar görecekti. Peki, 7 Mart Survivor 2017 iletiim ödülünü kim kazand, iletiim oyununu hangi takm kazand, Survivor 2017 7 Mart iletiim ödül oyununu kim kazand? te cevab.

KIYASIYA REKABET AMA KAZANAN

Survivor 2017 7 Mart iletiim ödül oyunu balad, iki takm da kazanmay çok istiyordu. lk tur balad ve Gönüllüler ve Ünlüler yarmaclar parkura çkt ve kyasya bir mücadele verdi. Her mücadelesi keyifliydi, izlenmesi büyük keyif veren yarlarda ilk turda skor 4-4e kadar geldi. Son vuruu ise Gönüllüler yapt ve kazanan onlar oldu.

KNC TURDA MÜTH BR YARI

7 Mart 2017 Sal akam iletiim ödülü oyununda ikinci tura iyi balayan taraf Ünlüler oldu. Ünlüler takmnda Adem, Sedat ve Sabriyenin performanslar parmak srtt. kinci turu Ünlüler takm 5-3 kazanmay baard ve iletiim ödül oyununun kazanann final turunun belirlemesini salad.

FNAL TURUNDA KIYASIYA MÜCADELE, BRER BRER!

Ve final turu balad, Survivor 2017 7 Mart iletiim ödülü oyununda iki takm da bu oyunu kazanmak istiyordu. çünkü bu oyunu kazanan Ünlüler olursa ailelerinden gelen fotoraflar ve mesajlar görebilecek, Gönüllüler olursa arkadalarndan gelen mektuplar okuyacakt. Ünlüler 1-0 öne geçti, Gönüllüler 1-1 yapt. Ünlüler kaçt, Gönüllüler kovalad. 2-2 oldu skor ve bayrak yarna geçildi. Bayrak yarnda Adem ve Pnar, Ogeday ve Elife kar yart. Adem baarl atlar sonucunda iletiim oyununu kazanan takmn Ünlüler olduunu belirledi. Ünlüer ailelerinden gelen fotoraf ve mesajlara baknca duygu dolu anlar yaad ve gözyalar sel olup akt.

Ana Sayfaya Git