Survivor 2017 7 Şubat iletişim ödülünü kim kazandı, patatesler hangi takıma gitti?

TV8’den ekranlarımıza gelen Survivor 2017’de eleme öncesi iletişim ödülü oyunu ekranlara geldi. Son ana kadar heyecanın, hırsın, azmin, kavganın eksik olmadığı Survivor 2017’de 7 Şubat akşamı iletişim ödülü oyununu kim kazandı, hayranlarından gelen mesajları hangi takım yarışmacıları okudu, iletişim oyununu kim kazandı, patatesler kimin oldu?

Haberler 07.02.2017 - 23:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MUHAMMET YILDIZ

Survivor 2017de 7 ubat Sal akam kim elendi sorusunun cevabndan önce iletiim ödülü oyunu oynand. Alp Krann sunduu iletiim ödülü oyunu adeta nefesleri kesti. Survivor 2017de eleme gecesinin olduu son bölümde ilk olarak iletiim ödülü oyunu oynand. Peki, Survivor 7 ubat 2017 iletiim ödülünü kim kazand, iletiim ödülü oyununu kim kazand, Survivor iletiim ödülünü bu hafta hangi takm kazand, hangi yarmaclar hayranlarndan gelen mesajlar okudu? te cevab

LK TURDA BÜYÜK FARK

7 ubat 2017 Sal akam Survivorda iletiim ödülü oyunu parkur alanna henüz takmlar yeni gelmiti ki Gönüllüler takm oldukça motive olduklarn belirtip oyunu kazanmak istediklerini belirtti. Ve bu bilinçle ilk tura balad Gönüllüler. Survivor 2017de ilk turda Gönüllüler takm fark yaratt ve ilk turda Ünlüler takmn 5-3 malup ettiler.

KNC TUR NAKAVT

Gönüllüler takm ikinci tura da iyi balad ve fark açmaya balad, 5 olan kazanacakt. Ancak Ünlüler takm yarmaclar da bir taraftan oyuna ortak olmak istiyor, bir yandan sinirlerine hakim olamyorlard. Oyun 3-1 iken Fatih ve Yiit kar karya geldi. Fatih hata yapt ve Yiit kazand, frtna da orada koptu. lhan Mansz, yapt hata yüzünden Fatihi uyarnca Fatih de çileden çkt ve lhan Mansza sert çkt. lhan Mansza kafa atmaya çalt Fatih ve lhan Mansz da sinirlendi. Kavga çok çok büyüyecekti ki set ekibi araya girdi.

GÜNÜN BAARILI SM BERNA KEKLKLER!

letiim ödülü oyununda Gönüllüler takmnn baarl yarmacs Berna Keklikler, Berna Öztürk ile kar karya geldi. Günün baarl isimlerinden olan Berna Keklikler son vuruu da yapt ve iletiim ödülü oyununu Gönüllülere getirdi. Survivor 2017 7 ubat Sal akam Gönüllüler takm iki turda da Ünlüleri malup etti ve iletiim ödülünü kazandlar.

HAYRANLARINDAN GELEN MESAJLAR

Gönüllüler takm ödülü kazannca hayranlarndan gelen mesajlar okuyarak moral buldular ve oldukça keyiflendiler. Bu arada hayranlardan gelen mesajlar dnda da Gönüllüler takm yarmaclarna kii ba 3 patates ödülü de verildi.

Ana Sayfaya Git