Survivor 2017 7 Şubat kim elendi, adaya kim veda etti? İşte elenen isim

TV8’in en çok izlenen reyting rekortmeni yarışma programı Survivor 2017’de 7 Şubat Salı akşamı eleme heyecanı vardı. Survivor 2017 kim elendi, 7 Şubat Survivor kim elendi, adaya kim veda etti, Survivor’dan veda eden isim, Ünlülerden kim elendi, Gönüllülerden kim elendi, Survivor 7 Şubat akşamı kim elendi sorularının yanıtı alındı.

Haberler 08.02.2017 - 00:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

RECEP KAYA

TV8den ekranlarmza gelen ve her an için heyecan iliklerimize kadar hissettiren Survivor 2017de 7 ubat Sal akam büyük heyecan vard. Survivor 2017 kim elendi sorusunun cevabnn merakla beklendii 7 ubat Sal akam (dün akam) eleme heyecannda nefesler tutuldu. Peki, Survivor 2017 7 ubatta kim elendi, adaya kim veda etti, Survivor 7 ubat 2017 ünlülerden mi elendi, gönüllülerden mi elendi, hangi yarmac Survivora veda etti? te detaylar

GÖNÜLLÜLERDEN K ÜNLÜLERDEN K ELEME ADAYI!

Survivor 2017de Cumartesi Gönüllüler, Pazar günü de Ünlüler eleme adaylar çkarmt. Ünlülerden Adem Klçç ve Sabriye, Gönüllülerden ise Denisa ve Erdi eleme aday olmutu. Peki, Gönüllülerden Denisa m elendi, Erdi mi elendi, yoksa Ünlülerden Adem mi elendi Sabriye mi elendi? te en çok merak edilen de buydu. Survivor 2017 7 ubat akam ne ararsanz vard, kavga, tartma, gerilim, elenme korkusu, heyecan ve daha fazlas.

Survivor 2017de bir kez daha veda konseyi yaand. Acun Ilcal konseyi balatt ve önce haftann en baarl dört yarmacsn açklad. Sonra da Survivor final hayaline nokta koyacak ismi Acun Ilcal açklad. Survivor 2017yi izleyen ve yarmaclara destek verenlerden gelen oylar sonucunda bu hafta en az oyu alan ve elenen isim açklanacakt.

SURVIVOR 2017DE KM ELEND?

Ünlüler veya Gönülllülerden Survivor 2017de seyircilerin kulland oylar neticesinde rakiplerinden daha az oy alarak Survivor rüyasna nokta koymak zorunda kalan isim açkland. Acun Ilcal elenen ismi u sözlerle açklad Survivor 2017de arkadalar, seyircilerin kullandklar oylar sonucunda Denisa, Erdi, Sabriye ve Adem, bu dört adaydan tabii ki hepsine oy kullandlar, ama birine daha az oy kullandlar ve bu isim biraz sonra Survivor adasna veda edecek. Oy kullanan seyircilerimize teekkür ederiz. Survivor 2017ye bu hafta veda eden isim Denisa dedi ve Survivor 2017 7 ubat akam Denisa elendi. Denisa neler söyledi;

HEP KENDM BURAYA AT HSSETTM

Denisa; Yani ismimi duyunca kötü oldum, yapacak bir ey yok, halkmzn karar böyleymi. Belki benim için böylesi daha iyi olacak. unun için mutluyum, sizlerle tantm, beni buraya uygun gördünüz, bunun için teekkür ederim. çimdeki Survivor ruhu asla ölmeyecek devam edecek, ben hep kendimi buraya ait hissettim diyerek arkadalaryla veda etti.

TE HAFTANIN EN BAARILI YARIMACILARI!

Survivor 2017de Acun Ilcal haftann en baarl isimlerini de açklad. Haftann en baarl yarmaclar kzlarda Sema ve Elif seçildi. Sema 23, Elif 20 puan alarak baarl oldu. Erkeklerde ise haftann en baarl ismi 28 puan alarak Serhat Akn seçildi, haftann en baarl ikinci ismi ise 20 puan alan lhan Mansz seçildi. Bu arada Ünlülerden 3 Gönüllülerden 1 isim ödül kazanm oldu, ödülleri ise kahve ve kurabiye.

Sitemizde yaynlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanmas yasaktr. Link vermeden Yaynlayanlar hakknda yasal ilem yaplacaktr.

Ana Sayfaya Git