Survivor 25 Şubat konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayı kimler? Potaların kraliçesi

Nefesleri kesen Survivor 2017 25 Şubat akşamı Ünlüler konseyi yaşandı. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlülerde bireysel dokunulmazlık Furkan’ın oldu. Peki, Furkan kimi söyledi, Survivor 25 Şubat konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim, Survivor 2017 25 Şubat Ünlülerde kim potaya çıktı?

Haberler 26.02.2017 - 00:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

NURDAN AAR

TV8den evlerimize konuk olan ve her an nefesleri kesen Survivor 2017de 25 ubat Cumartesi akam önce dokunulmazlk oyunu sonrasnda da ada konseyi heyecan yaand. Dokunulmazl kaybeden Ünlüler takmnda bireysel dokunulmazlk oyununu Furkan kazand. Peki, Survivor 25 ubat 2017 ünlüler konseyinde kimin ismi yazld, kim kimi yazd, konseyde kim eleme aday oldu, Furkan kimi söyledi, Survivor 2017 25 ubat konseyde kimin ismi yazld? Cevab haberimizde

BR ÜNLÜLER KONSEY DAHA!

Survivor 2017de geçtiimiz hafta iki dokunulmazl da Gönüllüler takm kazanm ve Ünlülerden Berna Öztürk adaya veda etmiti. Survivor 2017 25 ubat Cumartesi ilk dokunulmazl Gönüllüler kazand ve Ünlüleri konseye yolculad. 25 ubat Survivor 2017de Ünlüler konseyini balatt Acun Ilcal. Öncelikle Gönüllüler ve Ünlüler takm yarmaclarnn sevinçlerdeki tartmalar gündeme geldi ve iki takm oyuncular da yorum yapt.

SURVIVOR 25 UBAT 2017 ÜNLÜLERDE KMN SM YAZILDI?

25 ubat 2017 Survivorda Ünlüler takm konseyinde oylamaya geçildi artk. Ünlüler takmnn güçsüz ismi olarak görülen Sabriye en çok ismi yazlmas beklenen isimdi. Ünlüler konseyinde Sedat Ademii yazarken, Adem de Sedat yazd. Sabriye Fatihi yazarken, lhan Mansz, Sema, Pnar, Serhat Akn ve Furkan Sabriyeyi yazd. Fatih, ahika ve Tark Mengüçün kimi yazd montajda gösterilmedi. Survivor 2017 25 ubat ünlüler konseyinde ismi en çok yazlan isim Sabriye oldu. Birinci eleme aday olan Sabriye potalarn kraliçesi lakabna hak kazand deyim yerindeyse.

SABRYE: POTALARIN KRALçES OLDUM!

Survivor 2017de bir kez daha eleme aday olan Sabriye, eleme aday olmasyla ilgili ; Acun bey, ben zaten potann kraliçesi oldum zaten altm. Performansm parkurlarda ne kadar iyi de olsa benim ismim hep potada olacak. Sknt yok, ben alm, sevenlerimin desteine güveniyorum. Hayrls neyse o olsun sözlerini kulland.

FURKAN KM SÖYLED?

Peki, 25 ubat 2017 Survivor Ünlüler konseyinde Furkan Kzlay kimi söyledi? Bireysel dokunulmazlk kolyesine sahip olan Furkan Kzlay; Acun abi hayatm boyunca hakkaniyetli bir insan olmaya çaltm. Geçen hafta yine ben almtm, ahikann adn söylemitim. Ama ahikann adn söyledikten sonra gerçekten ahika kritik oylar ald, performansn yukar tad. Tebrik ediyorum kendisini tekrar. Ben her zaman takmmzn performans açsndan el freni ilevi gören arkadalarmz potaya çkarmak istiyorum. Kendisini çok seviyorum, adada vakit de geçiriyoruz. Ama ben Fatih abi demek istiyorum, hakkaten tekrar tekrar söylüyorum ne kadar sayg duyduum bir insan olduumu kendisine de söyledim diye konutu ve ikinci eleme aday da Fatih Hürkan oldu.

FATH HÜRKAN: KARDEME KIZMIYORUM

Fatih Hürkan eleme aday olmasn Bu kadar erken beklemiyordum aslnda. Yartm arkadalarn en büyüü benden 10 ya ufak. Kendime de çok kzyorum. Ben hakka, hukuka çok dikkat ederim, herkese ne bileyim mutlu olmaya tevik etmeye çalyorum. Furkan kardeime kesinlikle kzmyorum, kesinlikle, çünkü durumum da belli. Hayrls olsun hakkmzda olsun inallah diye yorumlad. Survivor 2017de 25 ubat akam Sabriye ve Fatih Hürkan eleme aday oldu.

Ana Sayfaya Git