Survivor 26 Şubat bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Kolye onun boynunda

TV8’in en eğlenceli ve en zor yarışma programı Survivor 2017’de ikinci dokunulmazlığı Gönüllüler kaybetti. Dokunulmalığı Gönüllüler kaybedince kendi aralarında bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Peki, 26 Şubat Survivor 2017 bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı, bireysel dokunulmazlığı kim aldı, kimin ismi yazılamayacak?

Haberler 26.02.2017 - 23:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TAHR KARAKEç

Survivor 2017de haftann ikinci dokunulmazlk oyunu oynand. 26 ubat Survivor 2017 dokunulmazlk oyununu nefes kesen mücadeleler sonucunda kazanan takm Ünlüler oldu. Gönüllüler takm Alp Krann sunumuyla bireysel dokunulmazlk oyunu oynad. Bireysel dokunulmazlk kolyesini alan isim hem haftay rahat atlatacak ve hem de konseyde isim söyleme hakkna sahip olacakt. Peki, 26 ubat bireysel dokunulmazl kim ald, Survivor 2017 26 ubat bireysel dokunulmazlk oyununu kim kazand, hangi yarmac daha dayankl, konseyde kimin ismini söyleyecek?

GÖNÜLLÜLERDE BREYSEL DOKUNULMAZLIK HEYECANI

26 ubat 2017 Survivorda bireysel dokunulmazlk oyunu balad. Gönüllüler takmndaki 11 yarmac bireysel dokunulmazlk kolyesine sahip olmak için birbirleriyle yart. Denge ve konsantrasyon isteyen bireysel dokunulmazlk oyununu kim kazand sorusu yant bekliyordu.

LK KAYBEDEN SMLER KMLER OLDU?

Bireysel dokunulmazlk mücadelesinde ilk kaybeden isim Berna Keklikler oldu, Bernay Burçak takip etti ve o da elendi. Daha sonra erkek yarmaclardan ilk olarak Gönüllüler takmna yeni katlan Bulut elendi, Buluttan sonra kolyeye veda eden isim Tuçe oldu, Tuçeyi Elif takip etti. Daha sonrasnda ise bireysel dokunulmazlk oyununda Erdi de elendi ve akabinde Sadin de elenen isimler arasnda yerini ald.

SON 4 SM OLDUKçA KONSANTRE!

26 ubat Survivor 2017de bireysel dokunulmazlk kolyesini kazanmak için sona kalan 4 isim oldukça konsantre bir ekilde yarmaya devam ediyordu. Bu dört isimden ilk elenen iki isim Anl ve Volkan oldu. Artk iki isim kald bireysel dokunulmazlk mücadelesinde. Gökhan ve Ogeday bireysel dokunulmazlk kolyesini kazanmak istiyordu.

BREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KM KAZANDI?

Survivor 2017de 26 ubat Pazar bireysel dokunulmazlk oyununu kim kazand, kolyeyi kim ald sorusu yant buldu artk. Ogeday ve Gökhan sona kalan isimler oldu ve dokunulmazlk kolyesini kazanan isim Gökhan oldu. Gökhan dokunulmazlk oyunundaki performansyla da göze çarpmt.

Ana Sayfaya Git