Survivor 26 Şubat 2017 gönüllülerde kimin ismi yazıldı, kimler eleme adayı? Gökhan kimi söyledi

Survivor 2017’de müthiş bir Pazar yaşandı. Dokunulmazlık oyunu, sonrasında ada konseyi. Peki, 26 Şubat Survivor 2017 gönüllülerde kimin ismi yazıldı, kimler eleme adayı oldu, konseyde kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, Survivor 2017 26 Şubat gönüllülerde kim potaya çıktı, Gökhan kimi söyledi?

Haberler 27.02.2017 - 00:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

RAMAZAN GÜNOLU

TV8de Pazar elencesi izleyiciye heyecanl görüntüler izletti. Survivor 2017de 26 ubat akam ikinci dokunulmazlk oyununu Gönüllüler kaybetti ve ada konseyinde oylama heyecan yaad. Ada konseyinde kimin ismi yazld, kim kimi yazd, 26 ubat Survivor 2017 eleme adaylar kim oldu, Survivor 2017 26 ubat gönüllülerde kim potaya girdi, Gökhan kimi söyledi?

ACUN ILICALI: HEMEN OYLAMAYA GEçELM

Acun Ilcal ada konseyini balatt ve yarmaclara daha sonra söz hakk vereceini belirterek Gönüllüler takmnn oylamasn balatt. Peki, kim kimi yazd? Gönüllülerde 26 ubat 2017 Pazar akam isim yazlmaya geçildi. Anl, Sadin ve Volkan Bernay yazarken, Berna Anl yazd. Elif ve Tuçe Sadini yazd, Ogeday Erdiyi yazd. Bulut, Burçak ve Gökhann kimi yazd montajda gösterilmedi. Peki, Gönüllüler takmnn birinci eleme aday kim oldu?

KARMAKARIIK OYLAMA!

Survivor 2017 26 ubat ada konseyinde Acun Ilcal oylar saymaya balad ve kimin birinci eleme aday olduunu açklayacakt. Oylar saylrken, 3 Sadin, 3 Berna, 2 Erdi çkt ve son oy açld, Sadin. Sadinin ismi 4 defa yazlmt ve ilk eleme aday Gönüllülerde Sadin oldu.

GÖKHAN: KSEL HUSUMETM VAR

Peki, Survivor 2017de 26 ubat ada konseyinde bireysel dokunulmazlk kolyesine sahip olan Gökhan kimi söyledi? Gökhan, eleme aday olacak ismi ; Abi geçen sefer adm yazldnda söylediklerimi tekrarlamayacam. Ben burada hep gerçekleri ve dorular söyleyeceimi biliyorum. Adada anlaamadmz arkadalarmz oluyor. Ama ben kimseye nefret ve kin beslemiyorum. Ben burada hep takm olduumuzu savundum. Burada bireysel olarak düünen çok arkada oldu. Ben üstüne basarak birkez daha söylüyorum, buras Gönüllüler adas. Benim geçen potada ismini yazdm arkadam Anld. öyle bir gerçek var ki onun ismini yazarsam ben bu takma ihanet etmi olurum. çok fazla uzatmayacam, hem ada yaants hem performans, hem de kiisel husumet besleyen Erdiyi söylemek istiyorum sözleriyle belirledi ve ikinci eleme aday Erdi oldu.

SURVIVORDA DÖRT ADAY, K GÖNÜLLÜLERDEN K ÜNLÜLERDEN!

Survivor 2017de bu haftann dört eleme aday belli oldu. Cumartesi akam Ünlüler takmndan Sabriye ve Fatih aday olmutu, Pazar akam ise Gönüllüler takmndan Sadin ve Erdi üçüncü ve dördüncü eleme adaylar olarak belirlendi. Acun Ilcal yarmaclarn ismini sayarak, destekleyen izleyicilere 1890a destekledii yarmacnn ismini yazarak SMS atabileceklerini belirtti.

KM ELENECEK?

Survivor 2017de bu haftann elenecek ismi Sal günü belli olacak. Sabriye mi, Erdi mi, Fatih mi, yoksa Sadin mi elenecek?

Ana Sayfaya Git