Survivor 28 Ocak 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Yine mağlubiyet

Survivor 2017 28 Ocak dokunulmazlık oyunu adeta nefesleri kesti. Gerçekten parkuru oldukça zor bir dokunulmazlık oyunu oynandı Dominik adasında. Peki, Survivor dokunulmazlığı kim aldı, Survivor 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor 28 Ocak dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takım kaybetti? İşte, Survivor 28 Ocak 2017 Pazar dokunulmazlık oyunu detaylar…

Haberler 28.01.2017 - 23:11 Son Güncelleme : 28.01.2017 - 23:47

TAHR KARAKEç

Acun Ilcalnn kanal TV8 ekranlarnda yine kendi sunumuyla ekranlarmza konuk olan Survivor 2017 her sezon olduu gibi bu sezonda heyecanl bir ekilde sürüyor. Survivor 28 Ocak 2017 Cumartesi akam oynanan dokunulmazlk oyununa ne ararsanz bulabiliyordunuz. Peki, Survivor 28 Ocak dokunulmazlk oyununu kim kazand?

LK TUR ÜNLÜLERN

Ünlüler takm dünkü kaybettikleri ödül oyunu sonras dokunulmazlk oyununu kazanmak istiyordu ve bu bilinçle çktlar parkura. lk turda Gönüllüleri sahadan silmeyi baaran Ünlüler takm 1. Turu kazanp genel skorda 1-0 öne geçti.

KNC TURDA GÖNÜLLÜLER FARKI

Gönüllüler ikinci tura daha hzl ve etkili balad ve 1-0 öne geçti. Gönüllüler 2. Turda 3-2 öne geçmeyi baarmt ve bu skordan hemen sonra Ünlülerden ahika, Gönüllülerden Burçak kar karya geldi. ahika yanl oturttuu için sembolü deviremeyince avantaj Burçaka geçti ve Burçak bu frsat kaçrmayarak Gönüllüleri 4-2 öne geçirdi. Son karlamada Ünlülerden Fatih ve Gönüllülerden Gökhan karlat ve Gökhan 2. Turu Gönüllülerin kazanmasnda pay sahibi oldu. kinci turu Gönüllüler takm 5-2 kazand ve her ey final etabna kald. Final etabnda 3 galibiyet alan takm dokunulmazl kazanacakt. Peki, final etabn kim kazand, Survivor 2017 28 Ocak dokunulmazl hangi takm ald, dokunulmazlk oyununu kim kazand? te cevab.

SURVIVOR 28 OCAK DOKUNULMAZLII KM KAZANDI?

Survivor 2017de bu haftaki ilk dokunulmazlk oyunu adeta nefesleri kesti. Final etabnda ilk olarak Ünlülerden Sema ve Gönüllülerden Berna kar karya geldi. Milli atlet Sema parkuru önde tamamlad ancak Berna da aray açmad. Sembolü ilk deviren Berna Keklikler oldu ve final etabnda Gönüllüler takmn 1-0 öne geçirdi. Dominikte dokunulmazlk oyununda avantaj Gönüllülerdeydi ve 3 olan kazanacakt. Ogeday ve Serhat Akn kar karya geldi. Zor ve hz isteyen parkurda Serhat Akn az farkla parkuru önde tamamlad ama tabii ki oyunun son bölümü çok önemliydi ve en ufak bir hata oyunu kaybettirebiliyordu. Serhat Akn Ogedaydan daha önce sembolü devirdi ve Ünlüler 1-1lik skoru yakalad. Daha sonra Gönüllüler Elif ile 2-1 öne geçti. Daha sonra Ünlüller takm lhan Mansz ile durumu eitleyerek skoru 2-2ye getirdi ve bayrak yarna gitti. Bayrak yarnda da Ünlüler takm lhan Mansz ile skoru 3-2 yapt ve dokunulmazlk oyununu kazanmay baard.Dominikte nefes kesen dokunulmazlk mücadelesini Ünlüler kazand ve Acun Ilcal dokunulmazlk sembolünü günün en iyisi lhan Mansza verdi.

BR GÖNÜLLÜLER KONSEY DAHA YAANACAK

Gönüllüler takm Survivor 2017nin bandan bugüne üç kez üst üste dokunulmazlk oyununu kaybetmi oldu. Dokunulmazlk sonras bireysel dokunulmazlk oyunu merak ediliyor ve sonrasnda Ada konseyinde zor durumlar yaanacak ve Gönüllüler takmnda kimin eleme aday çkaca merak konusu. Bireysel dokunulmazlk oyununu kim kazand sorusunun cevab da belli oldu. Gönüllüler takmnda bireysel dokunulmazl kazanan isim Ogeday oldu.

Ana Sayfaya Git