Survivor 29 Ocak 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Bu konsey kaçmaz

TV8’e en çok reklam kazandıran reyting rekortmeni yarışma programı Survivor 2017’de 29 Ocak Pazar akşamı ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Oldukça güç isteyen oyunda yarışmacılar çok zorlandı. Peki, 29 Ocak 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor 2017 dokunulmazlığı kim kazandı, Survivor 29 Ocak dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Haberler 29.01.2017 - 22:45 Son Güncelleme : 29.01.2017 - 23:02

YILMAZ BEKLEYEN

Survivor 2017de heyecan son sürat devam ediyor. Dün, haftann ilk dokunulmazlk oyununu kaybeden Gönüllüler ikinci dokunulmazlk oyununa da kötü balad. Peki, haftann kritik öneme sahip ikinci dokunulmazlk oyununu hangi takm kazand, Survivor 2017 dokunulmazlk oyununu kim kazand, hangi takm konseye gidecek, bireysel dokunulmazl kim ald? te tüm merak edilenlerin yant

LK TUR ÜNLÜLERN

TV8de soluksuz izlenen bir dokunulmazlk oyunu heyecan yaand. Dokunulmazlk oyunlarnda üstünlüü elinde bulunduran Ünlüler takm bu oyuna da ayr bir motive çkmt. Ancak Gönüllüler takm da dokunulmazlk oyunlarndaki kötü havay datmak istiyordu. Dominikte ilk tur balad ve oldukça güç isteyen zor bir oyun oynanyordu. lk Turu Ünlüler takm büyük bir istekle 5-1 gibi bir skorla kazand.

GÖNÜLLÜLER GERDEN GELD!

lk turu kaybetmelerine ramen Survivor 2017 Gönüllüler takm ikinci tura motive olarak çkt. Gönüllüler takmna ikinci turu kazandran isimler Volkan ve Sadin oldu. Balarda çekimeli giden 2. Turda Gönüllüler 5-3 kazand ve skoru eitleyip kazanann finalde belirlenmesine sebep oldu.

GÖNÜLLÜLER TAKIMININ LK GALBYET!

Survivor 2017 29 Ocak Pazar akam dokunulmazlk oyununu kim kazand sorusunun yantnn alnaca final etab balad artk. Final etabnda 3 galibiyet elde etmeye çalan Gönüllüler ve Ünlüler takm yarmaclar büyük bir özveriyle, Survivora yakan ekilde mücadele ettiler. Adeta nefes kesen ve gözlerin ayrlmad final etabna Gönüllüler takm iyi balad ve 2-1 öne geçmeyi baard. Son turda Gönüllüler takmndan Volkan ve Ünlüler takmndan Adem Yrtc kar karya geldi. Arlk tayan yarmaclardan en çok konsantre olan ve dengesini bozmayan isim Volkan olunca Gönüllüler takm 3-1 kazand ve ilk kez dokunulmazl aldlar.

SURVIVOR 2017DE LKLERN BÖLÜMÜ!

Survivor 2017de ilklerin bölümü yaand. Gönüllüler takm ilk kez dokunulmazlk oyununu kazanrken, Ünlüler takm da ilk kez konseyde eleme aday çkaracak. Bu arada Ünlüler takm ilk kez de bireysel dokunulmazlk oyunu oynad. Bireysel dokunulmazlk oyununu Ünlüler takmndan en baarl yarmaclardan biri olan lhan Mansz kazand. lhan Manszn hem ismi yazlmayacak, hem de kendisi bir eleme aday gösterecek.

Ana Sayfaya Git