Survivor 4 Mart 2017 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim? Aşıklar potada

TV8’in en çok izlenen yarışma programı Survivor 2017’de 4 Mart akşamı ada konseyi gerilimi ve heyecanı yaşandı. Survivor 2017 4 Mart ada konseyinde Ünlüler takımında en çok kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, eleme adayları kimler, Sema kimi söyledi? Survivor 2017’de aşk yaşadığı söylenen iki isim potada.

Haberler 05.03.2017 - 00:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

NURDAN AAR

Survivor 2017de gerilim ve heyecan git gide yükseliyor. 4 Mart 2017 Cumartesi akam dokunulmazl kaybeden taraf yine Ünlüler oldu. Bireysel dokunulmazlk oyununu Sema kazand. Ada konseyinde Acun Ilcal iki takm yarmaclarn da dokunulmazlk oyunlarnda gösterdikleri performanstan ötürü tebrik etti. Peki, Survivor 2017de 4 Mart konseyde kimin ismi yazld, Sema kimi söyledi, Survivor 4 Mart eleme adaylar kimler oldu, Survivor 4 Mart kim aday, Ünlüler takmndan kimler potaya çkt? te tüm konsey detaylar

ÜNLÜLERDE OYLAMA BALADI

Ünlüler takm bir kez daha Survivor 2017de birinci dokunulmazl kaybetti ve bireysel dokunulmazlk oyununu da Sema kazand. Sema kimi söyledi, kimin ismi en çok yazld sorular yantn beklerken oylamaya geçildi ve yarmaclar isim yazmaya balad. Ünlüler takmnda ismi en çok yazlan isim her zamanki gibi potalarn kraliçesi Sabriye oldu. Sabriyenin Ünlüler takmnda 7 kez ismi yazld yine. 4 Mart Survivor 2017de birinci eleme aday Sabriye oldu.

KNC ELEME ADAYI KM OLDU?

Peki, Survivor 2017 4 Mart Cumartesi akam ikinci eleme aday kim oldu, Sema kimi söyledi? Acun Ilcal Semaya söz verdi ve Sema birçok konuya açklk getirirken; Uyar anlamnda ben Adem demek istiyorum diyerek ikinci eleme adaynn Adem Klçç olduunu söyledi.

ADEM: BENM UYARIYA HTYACIM YOK!

kinci eleme aday Adem; armadm Semann bu kararna. çünkü bekliyordum, bunu. Benim uyarya ihtiyacm yok, imdiye kadar birinin ismini söylerken, uyar anlamnda söylemedim. Beni uyarmasna gerek yok, bunu söylemek istedim. Kendimi yanstmaya çaltm imdiye kadar. Sert kavgalarm oldu, tabii ki hatalarm oldu. Aç kalyoruz, sinirli oluyoruz, hatalar yapyoruz dedi.

Survivor 2017 4 Mart akam Ünlüler takmndan eleme potasna çkan isimler Sabriye ve Adem oldu. Acun Ilcal yarnn (Pazar) çok kritik bir gün olduunu belirterek dier iki eleme adaynn kim olaca 5 Mart dokunulmazlk oyunundan sonra belli olacak dedi.

Ana Sayfaya Git