Survivor 5 Mart 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Çarşı karışacak

TV8’de Survivor macerasının ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı ekranlara geldi. Survivor 2017 5 Mart Pazar akşamı dokunulmazlığı hangi takım aldı, Survivor 5 Mart 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor 2017 5 Mart dokunulmazlığı kim aldı, bireysel dokunulmazlığı kim kazandı?

Haberler 05.03.2017 - 23:11 Son Güncelleme : 05.03.2017 - 23:44

RAMAZAN GÜNOLU

Acun Ilcalnn sunumuyla ekranlara gelen Survivor 2017de haftann son dokunulmazlk oyunu heyecan yaand. Dokunulmazlk oyunlar büyük bir çekimeyle devam ederken Gönüllüler ve Ünlüler yarmaclar büyük bir hrs ve azimle yart. Survivor 2017 5 Mart ikinci dokunulmazlk oyununu hangi takmn kazand Googleda trend olan aramalara girmi durumda imdiden. Peki, Survivor 2017 5 Mart dokunulmazlk oyununu kim kazand, 5 Mart Survivor 2017 dokunulmazl kim ald, dokunulmazlk oyununu kim kazand, bireysel dokunulmazlk kolyesini kim kazand? te cevab haberimizde.

LK TURDA GÖNÜLLÜLER KAZANDI

Survivor 2017 ilk dokunulmazlk oyununu kazanan Gönüllüler takm 5 Mart Survivor dokunulmazl da kazanmak istiyordu ve bu bilinçle ringe çktlar. Ring diyoruz, çünkü SurvivorIn mehur oyunlarndan olan ringde yarmaclar birbirlerini ellerindeki yastkla suya düürmeye çaltlar. lk turda da Gönüllüler takm farkn ortaya koydu. Elif, Tuçe, Ogeday ve Bulutun baarl performans Gönüllülerin Survivor 5 Mart dokunulmazlk oyununun ilk turu kazanmasn salad. lk turu Gönüllüler takm 5-3 kazand.

KNC TURDA ÜNLÜLER GER DÖNDÜ

5 Mart 2017 Pazar ikinci dokunulmazlk oyununun 2. Turuna iyi balayan taraf Ünlüler takm oldu. Ünlüler takmndan Adem, Sabriye ve Semann baarl performans dikkatlerden kaçmad. Survivor 5 Mart 2017 dokunulmazlk oyununun ikinci turunu Ünlüler takm 5-3 kazand. Gönüllülerde 3 sayy Ogeday, Elif ve Bulut ald.

FNAL TURU NEFESLER KEST

Dokunulmazlk oyunu final turunda Gönüllüler takm Tuçenin ahikay yenmesiyle 1-0 öne geçti, daha sonra Ünlüler Adem ile 1-1 yapt skoru akabinde Sema Elifi malup etti ve 2-1 Ünlüleri öne geçirdi, lhan da Bulutu malup etti ve 3-1 oldu skor. Daha sonra Gönüllülerde Elif ahikay malup ederek 3-2 oldu, Ogeday lhan Mansz malup etti ve skor eitlendi 3-3. Sonrasnda Sema ve Tuçe karlat, iki yarmacnn mücadelesi nefesleri kesti adeta. Dominikte iki yarmacy da Acun Ilcal tebrik etti. Uzun süren mücadele sonrasnda kazanan Tuçe oldu ve Gönüllüler final turunda 4-3 öne geçti. Dominikte avantaj Gönüllülerdeydi ve Adem Bulut ile karlat ringde. Milli boksör olan Adem dokunulmazlk oyununda hiç kaybetmemiti. Adem çok da zorlanmadan kazand ve skoru eitledi, durum 4-4.

NEFESLER TUTULDU, TE KAZANAN TAKIM!

Survivor 2017 5 Mart dokunulmazlk oyununda artk kimin kazanaca belli olacakt ve Ünlüler ve Gönüllülerden en iyi kz en iyi erkek yarmaclar ringe çkt. Ünlülerden Adem ve Sabriye, Gönüllülerden Ogeday ve Elif, Ünlülerde Adem ve ahika ringe birlikte çkt. Survivor 2017 5 Mart dokunulmazlk oyununu kazanan takm yine Gönüllüler oldu. Gönüllülerde final turunda Elif, iki defa ahikay devirdi ve dokunulmazl takmna kazandrd.

BREYSEL DOKUNULMAZLII KM KAZANDI?

Survivor 2017de bu haftaki ikinci dokunulmazlk oyununda Ünlüler takm kaybetti ve kendi aralarnda bireysel dokunulmazlk oyunu oynand. Bireysel dokunulmazl lhan Mansz kazand.

Ana Sayfaya Git