Survivor 5 Mart 2017 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kimler? Gönüllü potacılar

TV8’in heyecanlı yarışma programı Survivor 2017 5 Mart akşamı ada konseyi heyecanıyla ekranlara geldi. Survivor 5 Mart 2017 konseyinde kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, eleme adayları kimler oldu, İlhan Mansız kimi söyledi, Survivor 2017 5 Mart ünlülerde kimler potaya girdi, kim elenecek?

Haberler 06.03.2017 - 00:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MURAT YÜZÜGÜLLÜ

Survivor 2017de 5 Mart Pazar akam ikinci dokunulmazlk oyununu da Ünlüler takm kaybetti ve ada konseyi heyecan yaadlar. Peki, Survivor 2017de 5 Mart Pazar akam eleme potasna kimler girdi, Ünlülerde kim yazld, Survivor 2017 5 Mart eleme adaylar kimler, konseyde kimin ismi yazld, kim kimi yazd, 5 Mart Survivor 2017de Ünlüler takmnda kimler gitme aday oldu? Cevab haberimizde.

ACUN ILICALI HEMEN OYLAMAYI BALATTI

Survivor 2017de konsey heyecan balar balamaz, Acun Ilcal oylamaya geçilmesini istedi. Ünlüler takm ikinci dokunulmazl kaybettii için aralarndan iki eleme aday çkacakt. Yarmaclar isim yazmaya balad. Fatih, Sema, ahika, Furkan Tark yazarken, Sabriye Fatihi yazd. Tark, ahikay yazd. Survivorda 5 Mart akam Acun Ilcal oylar sayd ve 6 oy Tarka çkt. Tark gönüllü olarak eleme aday oldu. Ünlülerde üçüncü eleme aday Tark Mengüç oldu. Peki, Survivor 2017 5 Mart lhan Mansz kimi söyledi?

LHAN MANSIZ KM SÖYLED?

Bireysel dokunulmazlk kolyesi sahibi lhan Mansz kimi söyledi diye merak ediliyordu. lhan Mans Bireysel dokunulmazl kazanmak büyük bir sorumluluk. Bugün çok farkl bir olay yaand, oyun sonras barakada bir konuma geçti. Sedat geldi bana beni söyle dedi. Sedat diyorum bu yüzden diye konutu ve dördüncü eleme aday çlgn Sedat oldu.

TARIK MENGÜç: HALKIM STYORSA, KALACAIM

Acun Ilcal öncelikle Tark Mengüçe söz verdi. Tark Mengüç; Benim sanat yaammda insanlar elendiren, neelendiren arklar okusam da insanlar hüzünlendiren de bir insanm. Tark abi derler saygdan dolay. nsanlarla hep pozitif konuuyorum. Ben yarmada kaybettiim zaman acaba olum ne düünüyordur diye üzülüyordum. Benim halkm burda kalmam istiyorsa, zaten burada kalacam diyerek duygularn aktard ve sevenlerinden destek istedi.

çILGIN SEDAT: BEN LHANDAN RCA ETTM

Tark Mengüçten sonra çlgn Sedat konutu. Sedat; Kaybettikten sonra, barakada bir tartma konusu oldu. Saygnn her zaman olmad ekilde, sinsi sinsi planlar yaplyor dendi bana. lhan Mansz kazand, delikanlysan potada karma çkacaksn dedi. Ben de delikanl gibi aslan gibi karsna çkmay istedim, lhandan beni söylemesini rica ettim. Ben yarmaya geldim, ama bugün benim kazandm iime bile laf edildi. Ben her zaman güvendim, her zaman da insanlara güveniyorum. Önce rabbimin takdiri, sonra da beni sevenlerin takdiridir diye konutu.

GÖNÜLLÜ ADAYLAR

Survivor 2017de bir ilk yaand, 5 Mart Pazar akam Ünlüler takmnda iki eleme aday daha çkt ve bu eleme adaylar gönüllül olarak potaya çkt.

Ana Sayfaya Git