Survivor Adem Sağ gösterip Sol vurdu! Kısmetse Olur Gözde kızı Gözde'ye kalbini kaptırmış!

Survivor Adem yeni aşkı iddiaları gündeme oturdu. Survivor Adem Kılıçcı ile Kısmetse Olur Gözde'nin çok samimi fotoğrafları gündeme çıkarken, magazin dünyası adeta şok oldu. Bilindiği üzere Survivor Adem Tuğçe Melis Demir ile de geçtiğimiz haftalarda anılmıştı.

Haberler 08.08.2017 - 02:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Survivor Adem yeni ak iddialar gündeme oturdu. Survivor Adem Klçc ile Ksmetse Olur Gözdenin çok samimi fotoraflar gündeme çkarken, magazin dünyas adeta ok oldu. Bilindii üzere Survivor Adem Tuçe Melis Demir ile de geçtiimiz haftalarda anlmt.

Milli sporcunun, imdi de 20 yandaki eski Ksmetse Olur yarmacs Gözde Deniz ile samimi bir fotoraf ortaya çkt.

çemedeki Tren Beach Clubda 3 gün önce samimi bir ekilde elenen ikilinin, ayn araca binip mekandan ayrld iddia ediliyor.

SABRYE KISKANMITI

Adem Klççnn adada takm arkada Sabriye ile yaknlk kurmas, ikili arasnda ak dedikodularnn çkmasna neden olmutu. Yine Survivorda Sabriye, Ademi Bernadan sk sk kskanyor, Berna m daha güzel ben mi? sözleriyle Ademi sktryordu.

Adem yarma sonras verdii röportajda, Sabriye ile sadece arkada olduklarn bir kez daha dile getirmiti. Ademin Survivor Tuçe Melis Demir ile görüntüleri çknca ak yaad iddia edilmiti meerse Ksmetse Olurun Gözde Deniz ile ak yayormu.

MELS DEMR LE ANILMITI

Survivor 2017 yarmaclarndan Adem Klçç ve Tuçe Melis Demirin tatilde çektikleri samimi video ve fotoraflar ak m yayorlar sorularn gündeme getirdi.

Survivor 2017nin hrsl yarmaclarndan ünlüler takmndan Adem Klçç gönüllüler takmndan Tuçe Melis Demir ile tatilde samimi görüntüler verdi. Bu görüntüler ikilinin hayranlarnn sevgililer mi diye sormasna neden oldu.

Adem Klççnn ismi Sabriye engül ve Berna Kekliklerle sk sk anlyordu.

KARAKÖY YORUMU çOK KONUULMUTU

Survivorda baarl bir performans sergileyen milli boksör Adem Klçç, Karaköyde bir arkadayla görüntülendi.

KARAKÖYE LK KEZ GELYORUM

Boksör, Arkadamn restoran vard, davet etti. Karaköye ilk kez geliyorum güzelmi buralar dedi.

Hatrlanaca üzere Adem Klçc Survivor finalinde Ogedaya kaybetmiti.

Ana Sayfaya Git