Suudi Arabistan'dan gelen sadece sıcak değil, Suudi Prensler Bodrum cennetinde

Suudi Prens ve prensesler Bodrum'a akın etti. Suudi Arabistan üzerinden gelen sadece boğucu sıcaklar değil. Suudi prens cennet kenti Bodrum'un tadını çıkarmaya geldiler.

Haberler 01.07.2017 - 15:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Suudi Prens ve prensesler Bodruma akn etti. Suudi Arabistan üzerinden gelen sadece boucu scaklar deil. Suudi prens cennet kenti Bodrumun tadn çkarmaya geldiler.

Bodruma 75 metrelik süper lüks yatla gelen Suudi kraliyet ailesine mensup prens ve prensesler, cennet kentin tadn çkarmaya balad. Jet-ski yapp bir beach clubta elenmeye giden kraliyet ailesi mensuplarna, korumalar jet-ski ve zodyak botlarla elik ederken, yata kimse yaklatrlmad.

Yunanistann Mikanos Adasndan dün sabah Yalkavak, ardndan Torba Koyuna gelen Suudi Arabistan kraliyet ailesi üyelerinden prens Waleed Bin Abrahuel Al-brahim ile prens kardeleri Halid Bin brahim El brahim ve Abdulaziz Bin brahim El brahim ile prensesler Ameerah Al Taweel ve Sara Bin Talal Bin Abdulaza Al Saud cennet kentte demir att. Kraliyet ailesine ait 75 metrelik ultra lüks 160 milyon dolar deerindeki Mogambo isimli yat dikkat çekti.

Yanlarnda bir ngiliz ailenin de bulunduu yat, Torba Koyundaki Zeytinlikahve Mevkiinde demirledi. Yatn arkasnda toplu halde denize giren Suudi prens ve prenseslere, jet-skili ve zodyak botlu korumalar elik etti. Korumalarn bölgeden geçen ve merak ederek yata yaklamak isteyen tekne ve deniz araçlarn yarm milden fazla yaklatrmadklar görüldü. Suudi prens ve prenseslerin bir süre jet-ski yapt görüldü.

Akam Torba koyundaki dünyaca ünlü Nikki Beache gelen 14 kiilik grup, bol bol elendi, havuza girdi. Havuz banda düzenlenen müzikli dans gösterilerini ilgiyle izledi. Yaklak 3 saat beach clubta kalan grup, daha sonra yine yata döndü. Akam Yalkavaktaki ünlü bir restoranda yemee giden ailenin gelen 5 bin 280 Euroluk hesaba 500 Euro bahi brakarak ayrldklar ve yöresel deniz ürünlerinden oluan yemekten çok memnun kaldklar belirtildi. Suudi kraliyet ailesi fertlerinin 2 gün Bodrumda kaldktan sonra tatillerini Yunanistana ait Kilimli (Kalimnos) ve Sömbeki (Simi) adalarnda sürdürecekleri ifade edildi.

Ana Sayfaya Git