Tabaktan su içen fare, hem düşündürdü, hem de güldürdü

Diyarbakır’da bir iş yeri sahibi Zelal Kaya, hayvanlar için iş yerinin avlusuna koyduğu su kabından adeta insan gibi ellerini yıkayıp su içen fareyi görünce hayretler içinde kaldı.

Haberler 05.12.2019 - 10:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sur ilçesi Gazi Caddesi üzerinde bir i yeri iletmecisi olan Zelal Kaya, hayvanlar için i yerinin avlusuna içi su dolu taba brakt. Daha sonra pencereden avluyu izleyen Kaya, bir farenin adeta insan gibi ellerini suda ykadn, avuçlaryla su içtiini ve su kabndan yiyecek bir eyler arayp alp yediini gördü.

ahit olduu manzara karsnda aknln gizleyemeyen Kaya, o anlar cep telefonuna kaydetti. Görüntü çekerken, tipe bak, kulaklara bak diyerek gülen Zelal Kaya, o anlar hlas Haber Ajans (HA) muhabirine anlatt.

Görünce çok ardm ve insan gibi yiyor

Sürekli olarak Surdaki hayvanlarn su ve yiyecek kabna yiyecek ve su içmek için geldiini belirten Kaya, Kedi, ku ve imdi de faremiz çkt ortaya. Sürekli avluya su kab, yemek ve mama brakyoruz. O da bugün bizim misafirimiz oldu ve umarm her zaman gelir. Görünce çok ardm ve insan gibi yiyor. Deiik deiik hareketler yapyor. Su içine elini sokuyor sonra su içip yiyecek yiyor. Bu hareketler çok houmuza gitti bir hayvansever olarak dedi.

K mevsiminden dolay darda kalan hayvanlar için su kab ve yiyecek braklmas için çarda bulunan Kaya, K aylarna girdik, bu dönemde hayvanlar hem üüyorlar hem de daha çok aç kalyorlar. Bu yüzden vatandalarn bulunduklar evlerin ve i yerlerinin önüne bir tas su ve bir tas yemek brakmak zor bir ey deil. Bu çarm da herkese duyurmak

Ana Sayfaya Git