Tacizci yakalandı

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde takip ettiği çocuklara cinsel tacizde bulunan şüpheli, polisin yüzlerce kamera kaydını incelemesi sonucu yakalandı. Güvenlik kamerasına da yansıyan olaylarda şahsın yalnız olan çocukları takip ederek taciz ettiği belirlendi.

Haberler 14.01.2022 - 01:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edinilen bilgiye göre olaylar, 27 Aralk 2021 tarihi ile 12 Ocak 2022 tarihleri arasnda anlurfann Suruç ilçesinde yaand. 27 Aralk 2021 tarihinde yaanan olayda sofra silkelemek için evlerinin önüne çkan 8 yandaki kz çocuu, cinsel tacize urad. 7 Ocak 2022 tarihinde yaanan ikinci olayda ise 10 yandaki kz çocuu, frndan ekmek aldktan eve geri dönerken kendisini takip eden ahsn cinsel tacizine urad. 12 Ocak 2022 tarihinde yaanan son olayda ise ekmek almak için markete giden 7 yandaki kz çocuu, kendisini takip eden ahs tarafndan sktrld çkmaz sokakta taciz edildi.

POLS EKPLER YÜZLERCE KAMERA KAYDINI NCELED

Ailelerin ikayeti üzerine çalma balatan Suruç lçe Emniyet Müdürlüü çocuk ubesi ekipleri, zanly yakalamak için yüzlerce kamera kaydn inceledi. Yaplan incelemede ahsn 26 yandaki yabanc uyruklu E.. olduu tespit edildi. Zanl, polisin operasyonuyla evinde gözaltna alnd. Evli ve 1 çocuk babas olduu örenilen ahs emniyete götürüldü. Emniyete götürülen çocuklar da ahs tehis etti. üpheli emniyetteki ilemlerinin ardndan çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi.

çOCUKLARA PSKOLOJK DESTEK VERLYOR

Tacize urama anlar güvenlik kameralarna da yansyan çocuklara psikolojik destek verilirken zanlnn ei ve çocuu da emniyete götürüldü. Ekipler, zanlnn kendi çocuunu da cinsel yönden istismar edip etmediini aratryor.

Olayla ilgili soruturma devam ediyor.

Ana Sayfaya Git