Taklalar atıp markete girdi!

Kontrolden çıkan otomobil takla atarak marketin önünde durdu: 2’si ağır 3 yaralı

Haberler 17.09.2020 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda ar hz ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasnda, otomobil sürücüsü kavaa yaklarken fren ald srada yaklak 150 metre boyunca takla atarak bir marketin giri kaps önünde durdu. Kazada 2si ar 3 kii yaraland, otomobil ise hurdaya döndü.

Kaza, Diyarbakrn merkez Kayapnar ilçesi Talaytepe Mahallesi Mahabad Bulvarnda üzerinde meydana geldi.

ddiaya göre, ar hz yapan 06 DE 225 plakal otomobil Mahabad bulvarnda bulunan kavaa geldii srada ar hzl olduundan kaynakl araç sürücüsü M.I. frene basnca önce kavaa çarpt, ardndan da yaklak 150 metre takla atarak bir marketin giri kaps önünde durdu.

2si ar 3 kii yaral

Kazay gören çevredeki vatandalar, olay yerine giderek araçta skan 2si ar 3 yaralya müdahale ederken, haber verilmesi üzerine olay yerine 112 salk ekipleri sevk edildi. Yarallar vatandalar, salk ve polis ekipleri tarafndan sktklar araçtan çkarlarak ambulansla en yakn hastaneye kaldrlarak tedavi altna alndlar. Kaza nedeniyle hurdaya dönen otomobilin parçalar yola savrulduu görülürken, polis kazaya ile ilgili yapt çalma sonras çok yönlü inceleme balatt.

Her gece kaza yaanyor

Öte yandan Marketin kapal olmas faciann yaanmasn önlerken, çevredeki vatandalar söz konusu bölgede her ece kaza yaandn ve bunun bir an önce hz kesicilerle önlenmesi istediklerini belirttiler.

Ana Sayfaya Git