Taksim'de tecavüz, alkollü kadınları omzunda inşaata taşıyıp tecavüz etti

Taksim'de korku dolu anlar yaşandı. taksim'de iki kadına tecavüz vakası yaşandı. Bir kadına bıçakla saldırılırken bir kadına da tcavüz edildi. Yaşana ilginç olayın detaylarında kadınların sarhoş olduğu iddia edildi. Taksim'de tecavüz güne damgasını vurdu

Haberler 04.06.2017 - 15:36 Son Güncelleme : 04.06.2017 - 15:57

Taksimde korku dolu anlar yaand. taksimde iki kadna tecavüz vakas yaand. Bir kadna bçakla saldrlrken bir kadna da tcavüz edildi. Yaana ilginç olayn detaylarnda kadnlarn sarho olduu iddia edildi. 21 yanda olduu blirlenen kadnlarn bar çknda evlerine gitmek için yola çktklar srada birinin baylmas ile olayn balad örenildi.

stanbulda yaklak 4 ay önce yaanan olay stanbul Adalet Saraynda balayan davayla ortaya çkt.

MÜDAHALE EDEN KADINI BIçAKLADI

stanbul Cumhuriyet Savclnca hazrlanan iddianameye göre, olay 21 Ocak 2017de meydana geldi. 21 yandaki biri evli, iki kadn, bir barda elendi. ki kadn, evlerine dönmek için taksi tutmak amacyla Balo Sokaktan Tarlaba Bulvarna doru yürümeye balad. Ancak ar alkollü kadnlardan F.H.E. yere dütü.

Bu srada yoldan geçen Engin K. kadnlarn yanna geldi ve düen kadn kaldrp omzuna ald. Engin K., bu duruma müdahale etmek isteyen dier kadn E.Yye de tekme atp bçaklad. Engin K. daha sonra omzundaki kadn arkada Dursun Ann evine götürdü. ddianamede, her iki üphelinin kendinde olmayan kadna tecavüz ettikleri belirtildi.

GENç KADIN KORKUSUNDAN 3 GÜN SONRA KAYETç OLABLD

Tecavüze uradn belirten F.H.E. olaydan üç gün sonra polis merkezine bavurdu. Genç kadn polise verdii ifadesinde, Arkadam E. ile saat 05.40ta bir bara girdik, alkol aldk. Sabah saat 07.30 sralarnda çktk. Taksi ile eve gitmek için Balo Sokaktan Tarlaba Bulvarna inerken ar alkol yüzünden yere dütüm. Yüzünü hatrlamadm bir kii beni omzuna alarak Tarlabanda bir inaata götürdü. Burada tecavüze uradm. Ayn kii bu kez koluma girerek beni metruk bir binaya götürdü. Orada baka bir kiinin cinsel saldrsna maruz kaldm. Daha sonra bana uyuturucu sandm bir madde verildi. üphelilerden Dursunun ismini duydum. Ertesi gün ölen saat 13.30da kendime geldiimde Dursun, beni arkadann terk edilmi bir binada bulduunu söyledi. çantam ve cep telefonunu sordum. Gasp edildiini söyledi, yardm edebileceklerini söyledi. Bunun üzerine eimi aramasn söyledim. Dursunun aramas üzerine eim beni ald dedii örenildi. Ailesinin tepkisinden korktuu için olaydan üç gün sonra polise gittiini belirten kadn, üphelilerin yakalanmasn isteyerek ikayetçi oldu.

TEPK GÖSTERNCE BIçAKLANDI

Olayda kalçasndan yaralanan E.Y ise bardan çktklarn taksiye binmek için yürüdükleri srada F.H.Enin ar alkollü olmas nedeniyle yere dütüünü, bu srada bir kiinin gelerek arkadan srtna aldn söyledi. E.Y, Yardma gerek duymadmz belirttim. Evime gideceksiniz olum dedi. Ben de Sen kimsin senin evine gideceiz. Arkadam yere brak çabuk deyince rahim bölgeme tekme att. Ac içinde kaldm, rahim bölgemden kan geldiini gördüm. Bu kii arkadam götürdü. Bu srada yoldan geçen bir kadn sa kalçamda kanama olduunu söyleyip ambulans arad. Ben alkolün etkisi ile ne zaman bçaklandm anlamadm. Sadece kalçamda uyuma oldu. Beni yaralayan kiiden ikayetçiyim diye konutu.

ÜPHEL SUçLAMAYI REDDETT

Olay sonras yakalanan Dursun A. polise verdii ifadesinde, Evde oturduum srada Engin eve bir kadnla birlikte geldi. Kadnn üstü yrtkt ve darp edilmi bir ekildeydi. Üstünü ban temizledik. Bir süre sonra kendisine gelince eini aramamz istedi. Eini aradk. Kadna yaklamadm. Enginin de yaklama durumu olmad. Darp ve cinsel saldr da bulunmadm. Engini polisler gelince cepten aradm. Açt geleceini söyledi. Daha sonra aradmda telefonu kapalyd. Engini çok tanmam. Ara sra benim evimde misafir olarak kalr. Suçlamalar kabul etmiyorum dedi.

AIR CEZA MAHKEMESNDE YARGILANACAKLAR

Dursun A. çkarld mahkemece 25 Ocakta tutukland. Polis tarafndan halen aranan 24 yandaki Engin K. hakknda ise savclk yakalama karar çkard. Her iki üpheli hakknda Nitelikli cinsel saldr, Kiiyi hürriyetinden yoksun klmak suçlarndan 19 yl 6 aydan 25 yl 6 aya kadar hapis cezas talep edildi. üpheli Engin K. için ayrca dier kadn kalçasndan yaralad gerekçesiyle Basit yaralama suçundan 6 aydan 1 yl 6 aya kadar hapis istendi. Dava önümüzdeki günlerde stanbul Ar Ceza Mahkemesinde görülecek

YILBAI GECESNDE DE BENZER VAKA YAANDI

stanbulda yaayan 21 yandaki G.K. adl genç kz, geçtiimiz günlerde cep telefonunda bulunan ve yer bildiriminde kullanlan Swarm adl uygulama üzerinden bir gece kulübünde Umut N. adl kiiyle tant. kili bir süre görütü ve ylbanda birlikte elenmek üzere sözleti. 2016nn son gecesi Taksimde buluan gençlere, Umut N.nin arkada Yldrm G. de katld. Beylikdüzünde bir gece kulübüne gidip elenen gençler, otomobille evlerine dönmek üzere mekndan ayrld.

TUTUKLANDILAR

Dehet de bundan sonra balad. Habertürkün haberine göre; Avclar Yeilkent Mahallesindeki bo araziye geldiklerinde arac durduran Umut N. ile arkada Yldrm G., genç kza tecavüz etti. çantasn aldklar kz araçtan atan üpheliler kayplara kart. Genç kz polise bavurup saldrganlardan ikayetçi oldu. Esenyurt Asayi Büro Amirlii ekipleri, üphelileri gözaltna ald. Genç kza ait para ya da telefon bulunamazken, G.K.ya ait 3 fotoraf ve makyaj malzemeleri bulundu. Mahkemeye sevk edilen zanllar, suçlamalar reddetti ve alkolün etkisiyle olayn gerçekletiini öne sürdü. Her iki üpheli de tutukland.

Ana Sayfaya Git