Tanıklar anlattı!

Ankara'da, arkadaşının ezan okunduğu sırada yüksek sesle müzik dinledikleri için uyardığı 3 kişi tarafından bıçaklanan Barış Çakan'ın öldürüldüğü kavgaya tanık olan S.K.Ü, şüphelilerin alkollü olduğunu, iki şüphelide bıçak bulunduğunu, Çakan ve arkadaşı B.A'da herhangi kesici ve delici alet görmediğini anlattı.

Haberler 04.06.2020 - 00:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Etimesgutta 31 Mays akam ilenen cinayete ilikin Ankara Emniyet Müdürlüünce bilgi sahibi sfatyla ifadesine bavurulan S.K.Ü, olay günü evde olduu srada dardan sesler gelmesi üzerine pencereden baktn ve mahalleden tandklar olan çakan, çakann arkada B.A. ile K.H.Y, Ö.K.Y. ve A.Bnin birbirlerine barp küfür ettiklerini gördüünü söyledi.

Bunun üzerine olayn büyümemesi için dar çktn anlatan S.K.Ü, kavga eden kiilerin yumruklarla birbirlerine vurduklarn gördüünü belirtti.

Araya girerek kavgay ayrmak istediini anlatan S.K.Ü, Ben B.A. ve K.H.Ynin arasna girerek aralamak istedim. B.Ay kenara çektiim srada K.H.Y, Ö.K.Y. ve A.B, Bar çakana saldrmaktayd. K.H.Y. yumrukla Bara vuruyordu. diye konutu.

Yumruklama eklinde balayan kavgaya daha sonra bçaklarn dahil olduunu ifade eden S.K.Ü, unlar anlatt:

B.Ay K.H.Y. ile kavga ederken geriye doru çektiim srada A.Bnin açlr kapanr bça belinden çektiini gördüm. Ancak Ö.K.Ynin bça nereden aldn görmedim. Ö.K.Y. ve A.Bnin ellerindeki bça Bar çakana 3-4 kez salladklarn gördüm ancak salladklar bçaklardan hangisinin tam isabet ettiini görmedim. Her ikisinin ellerindeki bçaklar Bara doru salladklarn görünce aralamak için bu sefer onlarn yanna gittim. A.Bnin elinden, kolunu kvrp bça aldm. Bu açlr kapanr kahverengi bçan tutma yerinin bir taraf biraz krkt. Bu bça alp bahçeye doru attm.

Barn göüs ksmndan kanlar akyordu. Bar olay yerinden aa doru yaklak 20-25 metre gitti, bir bahçe içerisine girdi. Barn ardndan B.A. da gitti. Oradaki bir gecekondudan bir sopa alp tekrar Ö.K.Y, A.B. ve K.H.Ynin olduu yere doru gelirken B.Aya doru giderek gelmesini engelledim.

- Bçakladm, öldürdüm

Bir süre sonra sonra olay yerine üphelilerden birinin ailesinin geldiini ve 3 kiiyi evlerine götürdüünü anlatan S.K.Ü, üphelilerin görünü itibaryla alkollü olduunu dile getirdi.

Eve götürülmeye çallrken A.Bnin, Bçakladm, öldürdüm. ifadelerini kullandn aktaran S.K.Ü, K.H.Ynin annesi, ablas ve sarn bir bayan geldiler. A.B, Ö.K.Y. ve K.H.Yyi eve götürmek istediler. Bu srada A.B, Bçakladm, öldürdüm. Yürü gidelim. diye barmaktayd. K.H.Y. ise Siz yapmadnz, suçu benim üzerime atn, benim yaptm söyleyin. diye barmaktayd. ifadelerini kulland.

Yaanan olayda 2 bçak kullanldn, çakan ve arkada B.Ada bçak olmadn aktaran S.K.Ü, Olay esnasnda K.H.Yde bçak görmedim, Ö.K.Y. ve A.Bde bçak vard. Her ikisinin de Bara bçakla vurduklarn gördüm. Bar çakan ve B.Ada ben herhangi bir kesici ve delici alet görmedim. eklinde beyanda bulundu.

Ana Sayfaya Git