Tarla sulama terörü; 3 ölü

ŞANLIURFA'da iki ailenin fertleri arasında tarla sulama yüzünden çıkan tartışma, taşlı, sopalı silahlı kavgaya dönüştü. Olayda, 6 kardeşten 3'ü öldü, 3'ü de yaralandı.

Haberler 14.07.2018 - 09:58 Son Güncelleme : 14.07.2018 - 10:06

TARLA SULAMA KAVGASI

Suruçun Höyükyan Mahallesinde oturan ve güvenlik korucusu olduklar belirtilen Toraman ailesi ile komu Gölcük Mahallesinde oturan Boaakça aileleri, bir süre önce merkez Eyyübiye ilçesine bal Yolbilir Mahallesinde tarla kiralad. Bitiik tarlalara ektikleri ürünlerin sulanmas nedeniyle, bu sabah iki ailenin fertleri arasnda tartma çkt.

Üç K ÖLDÜ, 3 K YARALI

Tartma ksa sürede ta, sopa, bçak ve silahlarn kullanld kavgaya dönütü. Kavgada, Murat, Salih ve Ahmet açlan ate sonucu, Zeki, Adil ve mam Boaakça kardeler ise ta, sopa ve bçakla yaraland. hbar üzerine bölgeye jandarma ve salk ekipleri sevk edildi.

Yarallar, ambulanslarla Suruç Devlet Hastanesi ile anlurfa Mehmet Akif nan Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrld. Tedaviye alnan yarallardan Murat, Salih ve Ahmet Boaakça kardeler, tüm müdahaleye karn kurtarlamad.

JANDARMA KARAKOL KURDU

Jandarma ekipleri, olaylarn daha fazla büyümemesi için snr komusu olan Höyükyan ve Gölcük mahallelerinde önlem ald. Ekipler, kavgaya kart belirlenen baz kiileri de gözaltna ald. Kavgada hayatn kaybedenlerin cenazeleri ise otopsi için Adli Tp Kurumuna gönderildi.

CENAZELER ADL TIPTA

Öte yandan ayn kavgada yaralan 4üncü karde mam Boaakçann da hayati tehlikesinin sürdüü ifade edildi.

Ana Sayfaya Git