Tatlıcı serveti paylaşılamıyor

Ünlü iş insanı Mehmet Salih Tatlıcı'nın 3 milyar dolarlık mirası paylaşılamıyor: Kardeşini "FETÖ üyeliği" ile suçladı

Haberler 05.05.2020 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ünlü i insan Mehmet Salih Tatlcnn iki olu arasndaki miras kavgas devam ediyor. Mehmet Tatlc, üvey kardei Uur Tatlcnn kendisi hakknda bir site kurdurup FETÖ üyeliiyle suçladn belirterek ikyetçi oldu.

insan Mehmet Salih Tatlc 7 yl önce vefat ederken geride 3 milyar dolarlk servet brakt. Kalan miras için Tatlcnn olu Mehmet Tatlc ile üvey kardei Uur Tatlc arasndaki kavga bitmek tükenmek bilmiyor. Taraflar arasnda birçok dava bulunurken kardeler imdi de FETÖ kavgasna tututu.

Geçtiimiz günlerde Mehmet Tatlc hakknda bir site açld. Sitede, iddiaya göre özel hayatyla ilgili ve gerçek d bilgilerle oluturulan metinler yer alyordu. Mehmet Tatlc söz konusu sitenin, üvey kardei Uur Tatlc tarafndan açldn, kendisini küçük düürmek ve yalan haberlerle itibarn zedelemek amaçl açldn ileri sürdü.

KARDEN KAYET ETT

Sitede, yine iddiaya göre Uur Tatlc, kardei Mehmet Tatlcy FETÖ üyesi olmakla suçlad ve bununla ilgili yine söz konusu sitede bir metin yaynlad. Söz konusu metinin yaynlanmasnn ardndan savcla bavuran Mehmet Tatlc, üvey kardeini ikayet etti.

UUR TATLICI HAKKINDA SORUTURMA BALATILDI

ikyet dilekçesinde, yaynlanan metinin gerçei yanstmadn ileri süren Mehmet Tatlc, Evet, stanbul Cumhuriyet Basavcl tarafndan hakkmda FETÖ üyelii kapsamnda soruturma balatld. Yürütülen soruturma sonunda FETÖ ile herhangi bir iltisakm tespit edilemedii için takipsizlik karar verildi. FETÖcü olmadm adli makamlarca da kantland. Buna ramen beni silahl bir terör örgütüne üye olmakla suçluyor ifadelerini kulland.

Mehmet Tatlcnn ikyetinin ardndan kardei Uur Tatlc hakknda soruturma balatld.

MEHMET SALH TATLICI KMDR?

Diyarbakrda yoksul bir ailenin çocuu olarak dünyaya gelen Salih Tatlc, 1960l yllarda stanbula gelerek ticarete atld. Pastane iletmecilii yaparak kazandn gayrimenkule yatrarak önemli gayrimenkullere sahip oldu. Salih Tatlc, iki evlilik yapm ve bu evliliklerden toplam 4 çocuu olmutur. Salih Tatlc 2009 ylnda tedavi amacyla gittii Londrada 22 ubat tarihinde vefat etmitir. Salih Tatlc Forbes Dergisi tarafndan 2006 ylnda Türkiyenin en zengin 27. kii olarak gösterilmiti. Ölümünün ardndan ailesi tarafndan Mehmet Salih Tatlc Vakf adnda bir vakf kurulmutur.

Ana Sayfaya Git