Tatlıses kebap izmir, İmparator kebap zinciri, İzmir'de açılıyor

İmparator İbrahim Tatıses, geçtiğimiz günlerde İzmir'e yerleşeceğinin açıklamasının hemen akabinde Tatlıses Kebap zinciri kurmaya da kararlı gözüküyor. Sadece sanatçı kimliği ile tanınmayan kebap ve çiğ köfte restoranları ile de adndan bahsettiren Tatlıses kebap zinciri kuracak

Haberler 01.07.2017 - 14:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

mparator brahim Tatses, geçtiimiz günlerde zmire yerleeceinin açklamasnn hemen akabinde Tatlses Kebap zinciri kurmaya da kararl gözüküyor. Sadece sanatç kimlii ile tannmayan kebap ve çi köfte restoranlar ile de adndan bahsettiren Tatlses, bundan böyle zmire Tatlses Kebap zincii kuracak. Geçirdii saldr sonrasnda ekranlardan uzaklaan Tatlses, ilk ubesinin açln eski ei ve kz ile birlikte yapt. Açl srasnda konuan imparator, yeni albüm müjdesi de verdi.

Açl kurdelesini kz Dilan çtak ve eski ei Ayegül Yldzla birlikte kesenbrahim Tatlses, zmiri çok sevdiini ve i için de olsa bu ehri ziyaret etmekten çok mutlu olduunu söyledi . Muhabirlerin sorularn yantlayan brahim Tatlses, yeni albümünün çkaca haberini de verdi. Yannda kzlar Elif Ada, Dilan çtak ile Aydemir Akba vard. brahim Tatlses 2 ay sonra albüm çkaryorum sahnelere döneceim dedi. arkc, bo Show yeniden balayacak m? sorusuna ise Hepsini yapacam Allahn izniyle diye yant verdi.

Bir süre önce zmire yerletiini belirten ve stanbul için sitemli göndermeler yapan ünlü sanatç brahim Tatlses, ifay da zmirde aramaya balamt. Alternatif tedavi için zmirde bir merkeze giden Tatlses, zmirdeki hayranlarna bir müjde daha verdi. Ünlü türkücü zmirde Tatlses Kebap açacan sosyal medya üzerinden duyurdu.

ACIMIZ DA DERDMZ DE BR

Tatlses, zmirdeki açaca kebapçnn duyurusunu, Haberiniz olsun sevgili zmirliler. Unutmayn, lahmacun, kebap, çi köfte bizden sorulur! Artk zmirdeyim hatta üç senedir burada yayorum imdi de sizlere hizmet vermeye hazrlanyorum... Allah utandrmasn, amz da, acmz da, derdimiz de bir olacak inallah. imdiden hayrl olsun paylam ile gerçekletirdi.

LK RESTORAN ÜçYOLDA

Ünlü türkücü, Karabalar Üçyolda Tatlses adn verdii kebapç dükkann açma hazrlklarn sürdürüyor. Emekli maa ve alternatif tpla son günlerde medyada yer alan ve her seferinde Fetö maduru olduunu belirten Tatlses zmirde ksa sürede her ilçede iyerleri açacan ve yüzlerce insana istihdam salayacan ifade etti.

Ana Sayfaya Git