Tatvan'daki kazada ölü sayısı 4'e yükseldi

Bitlis'in Tatvan ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada ölü sayısı 4'e yükseldi.

Haberler 19.02.2020 - 11:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tatvan Van kara yolunun Yelkenli köyü mevkiinde 3 aracn kart zincirleme trafik kazasnda ölü says artmaya devam ediyor. Kazada dün 2 kii olay yerinde, 1 kii ise hastanede hayatn kaybederken, 2 kii de ar ekilde yaralanmt. Bu sabah kazada ar yaralanan bir kiinin daha hayatn kaybetmesiyle ölü says 4e yükseldi. Dier ar yaralnn tedavisi ise sürüyor.

Kazada ölenlerin hepsi ayn aileden

Trafik kazasnda hayatn kaybedenlerin Ahmet Eser (46), Saliha Eser (41), Radife Eser (28) ve Bahattin Eser, Tatvan Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden ar yaralnn ise Mehmet Eser olduu örenildi. Kazada ölen ve yaralananlarn Tatvan ilçesinde bal Koruklu köyünde ikamet ettikleri ve dün de Tatvandan Koruklu köyüne gitmek üzere yola çktklar belirlendi. Kazada hayatn kaybedenlerden Ahmet Eserin (46) güvenlik korucusu, Bahattin Eserin ise eski muhtar ve emekli güvenlik korucusu olduu örenildi.

Kazada hayatn kaybeden Ahmet, Saliha ve Radife Eserin ikamet ettikleri köyde defnedildikleri, bu sabah hayatn kaybeden Bahattin Eserin de öle saatlerinde ayn köyde defnedilecei belirtildi.

Ana Sayfaya Git