TED ile Mucit Panda ortak projede buluştu

Türk Eğitim Derneği (TED), 'Daha çok mucit çocuk yetişsin' sloganı kapsamında eğitici oyuncaklar, akıl oyunları, zekâ geliştirici oyuncaklar sitesi Mucit Panda ile birlikte kampanya başlattı. Kampanya ile maddi yetersizlik içindeki çocukların eğitimine burs sağlanacak.

Haberler 20.01.2021 - 00:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Eitim Dernei (TED), Daha çok mucit çocuk yetisin slogan kapsamnda eitici oyuncaklar, akl oyunlar, zek gelitirici oyuncaklar sitesi Mucit Panda ile birlikte kampanya balatt. Kampanya ile maddi yetersizlik içindeki çocuklarn eitimine burs salanacak.

ORTAK PROJE

TEDden yaplan yazl açklamada, TED ile Mucit Pandann sosyal sorumluluk projesi kapsamnda bir araya geldikleri belirtildi. 17 Ocak Mucit çocuklar Gününde örenmeye ve bilime merakl çocuklar harekete geçirmek için çalmalarn balanld ifade edilen açklamada, Bu ibirlii sayesinde MucitPanda.comdan yaplan tüm alverilerin gelirin bir bölümü mucit çocuklarn eitimine k tutacak. Yaratcl gelimi çocuklarn Türkiyenin geleceine k tutacana inanlan kampanya yl boyu sürecek. Ayrca, Mucit Pandann dikkat ve konsantrasyon gelitiren Zoo Keeper oyunundan elde edilen gelirin bir bölümünün Türk Eitim Derneinin burs fonuna aktarlmas da kararlatrld. Sosyal sorumluluk ile bir araya gelen ve Daha çok mucit çocuk yetisin sloganyla hareket edilen kampanya sayesinde, onlarca çocua burs olana salanmas hedefleniyor denildi.

Ana Sayfaya Git