Tefecilikten elde ettikleri parayı altına yatırmışlar

Mersin'de tefecilik ve yağma suçlarına karıştıkları iddia edilen 17 kişi yakalandı. Şüphelilerin tefecilikten elde ettikleri parayı ziynet eşyasına çevirdiği ortaya çıktı.

Haberler 28.09.2021 - 00:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mersinde tefecilik ve yama suçlarna kartklar iddia edilen 17 kii yakaland. üphelilerin tefecilikten elde ettikleri paray ziynet eyasna çevirdii ortaya çkt.

Kaçakçlk ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ube Müdürlüü ekipleri, tefecilik ve yama suçlarna kartklar iddia edilen üphelilere yönelik çalma balatt. 6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardndan kimlikleri tespit edilen 17 üpheli hakknda yakalama karar çkarld. Ekipler, kent merkezinde belirlenen adreslere afak vakti operasyon düzenledi, 17 üpheli yakaland. 70ten fazla kiiyi madur ettii ileri sürülen üphelilerin ev ve i yerlerinde yaplan aramalarda 2 av tüfei, çok sayda fiek, bakasna ait 9 senet ile 5 çek, sözlemeler, 5 alacak-vereceklilerin listesinin olduu ajanda, suçtan elde edilen 50 bin lira ile suçtan elde edilen paralarla alnan 5 bilezik, 3 yüzük, 4 bilezik ele geçirildi. üpheliler emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edildi.

Ana Sayfaya Git