TEM Otoyolu Sakarya civarı adeta mahşeri kalabalık! Zincirleme kaza çok sayıda yaralı

TEM Otoyolu Sakarya civarında öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında adeta can pazarı kuruldu. Gün gün duyduğumuz kazaların bir yenisi de TEM Otoyolu'ndan duyuldu. Çok sayıda kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasında trafik adeta felç oldu.

Haberler 29.06.2017 - 16:48 Son Güncelleme : 29.06.2017 - 17:05

TEM Otoyolu Sakarya civarnda öle saatlerinde meydana gelen trafik kazasnda adeta can pazar kuruldu. Gün gün duyduumuz kazalarn bir yenisi de TEM Otoyolundan duyuldu. çok sayda kiinin yaraland zincirleme trafik kazasnda trafik adeta felç oldu. TEMin Alancuma Mevkii stanbul yönünde 1 kamyon, 1 yolcu otobüsü ve 8 otomobilin çarpt zincirleme trafik kazasnda çok sayda kurtarma ekibi ve polisin devreye girdii örenildi.

Kaza, TEMdeki Alancuma Mevkiinde meydana geldi. stanbul yönüne giden 27 Y 8943 plakal kamyon önce bariyerlere ardndan da önünde ilerlemekte olan yolcu otobüsü ve otomobillere çarpt. Arkadan gelen araçlar da kazaya kart. 1 kamyon, 1 yolcu otobüsü ve 8 otomobilin çart kaza nedeniyle TEM stanbul yönü ulama kapand. Kaza yerine çok sayda 112 Acil ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Hasar gören kamyonda skan sürücü itfaiye ekiplerince araçtan çkarld. çevrede bulunanlar ekiplere yardmc olurken, otoyolda adeta can pazar yaand.

Kazada yaralanan 57 yandaki Nurettin Özsoy, 29 yandaki Emir Güleryüz, 42 yandaki Fatma çar, 34 yandaki Eray Avc, 34 yandaki Mehmet Körolu, 35 yandaki Kübra Körolu, 1 aylk Eda Körolu ve 32 yandaki Mehmet Yaar salk ekiplerinin ilk müdahalesinin ardndan SakaryaEitim ve Aratrma Hastanesi ile Toyotasa Acil Yardm Hastanesine kaldrld.

Araçlarn yoldan kaldrlarak yolun ulama açlmas için çalmalar devam ediyor. Kazayla ilgili soruturma balatld.

TEM OTOYOLU DÜZCE KAVAINDA DA KORKUNç KAZA çOK KONUULMUTU

TEM otoyolu Düzce kesiminde meydana gelen trafik kazasnda 3 kii hayatn kaybetti, 1 kii ar yaraland.

Kaza, saat 16.30 sralarnda Gümüova Rampas Ankara istikametinde meydana geldi. Melih Y. idaresindeki 35 FL 566 otomobil, ar hz sebebiyle yoldan çkarak aaçlk alana girdi. Bir aaçta adeta asl kalan otomobil hurdaya döndü. Kazay gören sürüler hemen salk ekiplerine haber verdi. Olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yapt inceleme otomobilde yolcu olarak bulunan Ali Aksu (30), Turgay Akay (31) ve Tunahan çepniolu (21) hayatn kaybetti. Otomobilde skan cenazeler Düzce Belediyesi tfaiye ekipleri tarafndan araçtan çkartld. Ar yaralanan sürücü ise Atatürk Devlet Hastanesine kaldrld. Otomobil ise adeta aaçta asl kald. Hurdaya dönen otomobil çekici tarafndan güçlükle kaldrld.

Ana Sayfaya Git