Terör belasından kurtulmalıyız!

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Hakkari'de "En kısa sürede inşallah ülkemizi, milletimizi terör belasından tamamen kurtaracağız. İnsanlarımızın huzur ve güven içinde yaşamlarını sürdürmelerine katkı sağlamış olacağız"

Haberler 25.09.2020 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Yardmcs Muhterem nce, terörle mücadelenin baaryla sürdürüldüünü belirterek En ksa sürede inallah ülkemizi, milletimizi terör belasndan tamamen kurtaracaz. nsanlarmzn huzur ve güven içinde yaamlarn sürdürmelerine katk salam olacaz. dedi.

Emniyet Genel Müdür Yardmcs Resul Hololu ile kente gelen nce, Hakkari Valisi ve Belediye Bakan Vekili dris Akbyk ile makamnda bir araya geldi. Beraberindekilerle belediyeyi ziyaret eden nce, Bulvar Caddesinde esnaf ve vatandalarla sohbet etti, kent merkezindeki asfalt çalmalarn inceledi.

Yapm devam eden Ulu Camide ve 112 Acil çar Merkezinde de incelemelerde bulunan nce, Vali Akbyktan bilgi ald.

TERÖRDEN KURTULDUKçA NSANLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR

nce, gazetecilere yapt açklamada, Hakkaride vatandalarn huzur, asayi ve güven içinde yaadn, insanlarn yüzünün güldüünü söyledi.

Geldiimiz nokta gösteriyor ki ülkemizi terör belasndan kurtardkça insanlarmzn yüzü gülüyor, daha mutlu ilerini yapyor, huzur içerisinde yayorlar. diyen nce, Vali Akbykn gelitirdii Hakkaride hayat var slogannn karln gördüklerini aktard.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann terör örgütleri ve teröristlerin en ksa sürede bertaraf edilmesi talimatnn olduunu vurgulayan nce, öyle konutu:

Sayn Bakanmzn önderliinde bu çalmalarmz, projelerimizi yürütüyoruz. En ksa sürede inallah terör belasndan ülkemizi, milletimizi tamamen kurtaracaz. nsanlarmzn huzur ve güven içinde yaamlarn sürdürmelerine katk salam olacaz. Hakkaride yürütülen projelerin gidiat, ne durumda olduklar ve bundan sonraki projelerin nasl olmas gerektii konusunda deerlendirme frsat bulduk. 112 merkezimizin Hakkaride vatandalarmza en güzel ekilde hizmet etmeye devam ettiini gördük. Bakanlmzn projelerinin yannda, 18 Ekim 2019 tarihinden itibaren Hakkari Belediyesi, Valimizin Bakan Vekilliinde hizmetlerini yürütüyor. Buradaki çalma hizmet ve proje üretiyorlar. çok ksa bir süre içerisinde Hakkariye yönelik büyük projelerin tamamlandn gördük.

Vali Akbyk da kentte güzel yatrmlar yapldn bildirerek Her yerde çalma var. Hakkari halk en güzel hizmetlere layk. Bunlarn hepsini Sayn Cumhurbakanmzn talimatlaryla çileri, çevre ve ehircilik, Gençlik ve Spor ve dier bakanlklarmzn destekleri ile yapyoruz. dedi.

nceye ziyaretlerinde Hakkari Cumhuriyet Basavcs smet çnar, vali yardmclar ve l Emniyet Müdürü Atanur Aydn elik etti.

Ana Sayfaya Git