THY 'bilet değişikliği' açıklamasını yapacak

THY bilet değişikliği duyurusu yapıldı. Türk Hava Yolları(THY), korona virüs salgını kaynaklı ülkelerin uluslararası seyahat kısıtlamalarındaki anlık değişiklikler nedeniyle, pandemi öncesi planlanmış uçuşların iptalinden dolayı "yeni planlamalar en kısa sürede açıklanacaktır" duyurusunda bulundu.

Haberler 06.06.2020 - 17:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

THY bilet deiiklii duyurusu yapld. Türk Hava Yollar(THY), korona virüs salgn kaynakl ülkelerin uluslararas seyahat kstlamalarndaki anlk deiiklikler nedeniyle, pandemi öncesi planlanm uçularn iptalinden dolay yeni planlamalar en ksa sürede açklanacaktr duyurusunda bulundu.

Havaclk sektörünü küresel ölçekte durma noktasna getiren yeni tip korona virüs (Covid-19) salgn, bayrak tayc hava yolu irketi Türk Hava Yollarn da ciddi oranda etkiledi. Pandemi öncesinde planlanan seferleri ise ülkelerin virüs kaynakl aldklar yasaklarla birlikte iptal edilmek zorunda kald. Uçular iptal olan yolcular merakla yasaklarn sona erecei günü beklerken, Türk Hava Yollar da konuya ilikin resmi sosyal medya hesaplarndan duyuruda bulundu.

Yeni planlamalar en ksa sürede açklanacaktr

THYden yaplan duyuruda, Ülkelerin uluslararas seyahat kstlamalarndaki anlk deiiklikler pandemi öncesi planlanm seferlerin güncel durumda gerçekletirilememesine ve uçu planlamalarmzda zorunlu olarak son dakika deiikliklerine veya uçu iptallerine sebebiyet vermektedir. Deiiklik veya iptali gerçekleen uçularla ilgili bilgilendirmeler iletiim kanallarmzdan ve SMS yoluyla yaplacak olup yeni planlamalar en ksa sürede açklanacaktr. Bilet deiim ilemlerini ücretsiz olarak web sitemiz, mobil uygulamalarmz ve çar merkezlerimiz araclyla gerçekletirebilirsiniz açklamasna yer verildi.

Ana Sayfaya Git