THY, sağlık çalışanlarını yüzde 40 indirimli uçuracak

Türk Hava Yolları (THY), yeni tip koronavirüs (Kovid-10) salgınıyla büyük bir özveri ile mücadele eden sağlık çalışanlarını yüzde 40 indirimli uçuracak.

Haberler 09.06.2020 - 09:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

THY Basn Müavirliinden yaplan açklamaya göre, salk çalanlarna özel bir kampanya balatld.

Bu kampanya ile dünyann dört bir yannda görevli tüm salk çalanlar, THY internet sayfasndan ve mobil uygulamasndan düzenleyecekleri biletlerle yüzde 40 indirimli seyahat edebilecek.

Bayrak tayc havayolunun tüm uçularnda ve tüm bilet tiplerinde geçerli olan kampanya kapsamnda salk çalanlar, beraberlerinde seyahat edecek üç kii için de indirimli bilet satn alabilecek.

YÜZDE 40 NDRML UçURACAK

ndirimden yararlanmak isteyen yolcularn 18 Temmuza kadar THY internet sitesi üzerindeki kampanya sayfasndan kayt olmalar gerekiyor.

Kampanyaya katlan salk çalanlar, 8 Haziran-1 Austosta satn alacaklar biletler ile 8 Haziran 2020-31 Mays 2021de yüzde 40 indirimli uçma ayrcal elde edecek.

THY Basn Müaviri Yahya Üstün de Twitterdaki paylamnda, Kovid-19 salgnyla kahramanca mücadele eden salk çalanlar sayesinde yeniden gökyüzünde, sizinleyiz. Türk Hava Yollar olarak bu fedakarla, onlara özel bir kampanya ile teekkür etmek istedik. Bugün itibaryla tüm salk çalanlar için yüzde 40 indirim kampanyas balattk. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git