THY uçuşlar ne zaman başlayacak? Alınan önlem ve tedbirler

THY uçuşlarının başlamasına az bir zaman kala alınan koronavirüs önlemleri konusunda THY yetkililerince açıklama yapıldı. Haziran'da iç hat seferlerine başlamayı planlayan THY, uçuşlardaki koronavirüs önlemlerini açıkladı. Buna göre yolcular, uçuşlarda maske takacak ve uçağa sıra numarasına göre anonsla alınacak.

Haberler 27.05.2020 - 01:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

THY uçularnn balamasna az bir zaman kala alnan koronavirüs önlemleri konusunda THY yetkililerince açklama yapld. Haziranda iç hat seferlerine balamay planlayan THY, uçulardaki koronavirüs önlemlerini açklad. Buna göre yolcular, uçularda maske takacak ve uçaa sra numarasna göre anonsla alnacak.

THY Genel Müdürü Bilal Eki, sosyal medya hesab üzerinden bir paylam yaparak yolcularn yeni dönemde uymas gereken kurallar açklad.

Bilal Eki, Twitter hesabndan yapt 5 maddelik paylamda, 1- Maskeni tak: Her 4 saatte bir deitirecek kadar yannda yedek masken olsun. 2- Sosyal mesafeni koru: Mümkün ve makul olan her yerde buna dikkat et. 3- Hijyene dikkat: El ykamak ve mümkün olduunca online ilemler ile seyahat. 4- El bagaj yok, küçük el çantas var. 5- Koridorda kuyruk ve temas yok. Anons ile sra numarasna göre: Beyaz koyu onay iareti Bini için arka sradan öne doru; Beyaz koyu onay iareti ni için önden arkaya doru srasn bekleyerek anons ile ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git