Tokatlı Ayşe, 1.5 sene önce kaçmıştı! Katili olacağını bilemezdi

Tokat Erbaa ilçesinde pazaryerinde 17 yaşıdaki Ayşe Meşe bıçaklanarak öldürülmüştü. Tokat'ta Ayşe Meşe'nin öldürülmesi olayıyla alakalı olarak şüpheli olarak gözaltına alınan Sinan Çelebi tutuklanarak hapse gönderildi.

Haberler 01.08.2017 - 00:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tokat Erbaa ilçesinde pazaryerinde 17 yadaki Aye Mee bçaklanarak öldürülmütü. Tokatta Aye Meenin öldürülmesi olayyla alakal olarak üpheli olarak gözaltna alnan Sinan çelebi tutuklanarak hapse gönderildi.

Önceki gün ilçeye 40 kilometre uzaklktaki Gökal Beldesinde anne ve babas ile birlikte pazarda alveri yapan Aye Mee, 1 yl önce birlikte kaçt, daha sonra ayrld 32 yandaki Sinan çelebi ekmek bçakl saldrsnda öldü. Teslim olan üpheli jandarmadaki sorgusunun ardndan sabah saatlerinde Erbaa Adliyesine sevk edildi. üpheli Sinan çelebi sevk edildii mahkeme tarafndan akam saatlerinde tutuklanarak Tokat çamlbel T Tipi Cezaevine gönderildi. çelebi, adliye çknda sorulara yant vermedi.

Öte yandan kz Aye Meeyi kurtarmaya çalrken ald bçak darbesiyle yaralanan ve Erbaa Devlet Hastanesinde tedaviye alnan baba Ali Osman Meenin salk durumunun iyiye gittii örenildi. Ölen Aye Mee bugün öle namaznn ardndan klnan cenaze namaznn sonras Gökal Kasabas Mezarlnda topraa verildi.

Ana Sayfaya Git