Tokkal ailesinin vahşeti Mardin’e uzandı

Tokkal ailesinin katil zanlısı Boğa’nın, PKK'lı teröristlerin mezarlığında fotoğrafı çıktı, terör bağlantısı inceleniyor

Haberler 23.02.2021 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eskiehirde lkay-Emel Tokkal çifti ile 4 yandaki çocuklar Ali Doruku evlerinde bçaklayarak öldürdüü gerekçesiyle tutuklanan Mehmet erif Boann (29) Mardinde PKKllarn mezar banda zafer iareti yaparak, poz verdii fotoraflar ortaya çkt.

Eskiehirde cep telefonu sat ve tamiri yapan lkay Tokkal ile ikinci evliliini yapan Emel Tokkaln zmirde yaayan kz Beyzanur Kayaalp, geçen sal günü annesine ulaamaynca polisten yardm istedi. hbar üzerine polis ekipleri, cep telefonu dükkan sahibi olan lkay-Emel Tokkal çiftinin, Odunpazar ilçesi Deliklita Mahallesi Hamamyolu Caddesindeki bir apartmann 5nci katndaki evine geldi. çilingir yardmyla içeri giren polis ekipleri, lkay Tokkal (42) ve ei Emel Tokkal (41) ile çiftin 4 yandaki oullar Ali Doruku bçaklanarak öldürülmü halde buldu. lkay Tokkaln 7, Emel Tokkal ve Dorukun 3er kez bçakland saptand.

Eskiehir Emniyet Müdürlüü Asayi ubesi ekipleri, balattklar soruturma kapsamnda özel ekip kurdu. çevredeki MOBESE ile güvenlik kameralarnn görüntüleri incelemeye alan polis ekipleri, cinayetlerin ortaya çkmasnn ardndan olay yerinde kendisini yere atarak gözya döken lkay Tokkaln eski i orta Mehmet erif Boann katil zanls olduunu tespit etti. Evinde kanl çorap ve ayakkab ele geçirilen Boa, dün 3 akrabasyla birlikte tutuklanarak cezaevine koyuldu.

PKK MEZARLIINDA POZ VERM

Mardinli olan Mehmet erif Boann 2013 ylnda operasyonla etkisiz hale getirilen Akif Doan kod adl Mehmet irin Cebe ile 2012 ylnda etkisiz hale getirilen Aikar kod adl Ali Klç isimli PKKl teröristlerin daha sonradan yklan mezarlar arasnda poz verdii fotoraflar ortaya çkt. Sosyal medya hesaplarnda elinde tüfek ve tabanca ile çekilmi fotoraflar da olduu görülen Boann terör örgütü PKK ile balants incelemeye alnd.

LKAYIN KORONAVRÜSTEN ÖLEN BABASINA BA SALII DLEM

Soruturma kapsamnda öldürülen lkay Tokkaln babas Hasan Ali Tokkaln geçen kasm aynda koronavirüs nedeniyle hayatn kaybettii örenildi. Tokkaln sosyal medyadan babas Hasan Ali Tokkaln fotorafn Nerdesin be babam? Hani gelecektin sen! sözleriyle paylat, zanl Mehmet erif Boann da Mekan cennet olsun. Nur içinde yatsn eklinde yorum yapt görüldü.

SOSYAL MEDYADAN TEPK YADI

Öte yandan Mehmet erif Boann tutuklanmas üzerine sosyal medya hesaplarndaki fotoraf ve videolarnn altnda çok sayda kii yorum yaparak, tepkilerini dile getirdi.

CNAYETN NEDEN BLNMYOR

Tokkal çifti ile 4 yandaki çocuklar Ali Dorukun öldürülmesindeki neden ise henüz açkla kavumad. Katil zanls Boann evinde bulunan kanl çorap, ayakkab ve olay günü giydii kyafetlerin bulunmasna ramen ifadesinde suçlamay kabul etmedii, sürekli Ben yapmadm, bilmiyorum dedii örenildi.

Polis ekiplerinin soruturmas sürüyor.

Ana Sayfaya Git