Torbacılar kahvehanede çatıştı! Ölü ve yaralılar var

Adana’da kahvehanede husumetli olan torbacılar arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi de hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Haberler 16.09.2018 - 11:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adanann Yüreir ilçesinin çamlbel Mahallesi Gelincik Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kahvehanede oturan Firari Aydemir ile Sedat Aydemir, husumetli olduu rfan Savar ve Ramazan Savar ile kar karya geldi.

Her iki tarafnda uyuturucu satcs olduu öne sürülürken, rfan ile Ramazan tabancayla kahvehanede oturan Firari ve Sedata yaylm atei açnca dier ahslar da karlk verdi. çevredeki vatandalar ise durumu salk ve polis ekiplerine bildirdi. Silahl kavgaya karan 4 kii yaralanrken, Firari ile Sedat Aydemir, Adana ehir Hastanesine, rfan ve Ramazan Savar ise özel bir hastaneye kaldrld.

Firari Aydemir ve rfan Savar hastanedeki tüm müdahalelere ramen kurtarlamad. 2 ahsn cenazeleri otopsileri yaplmak üzere Adana Adli Tp Kurumu morguna kaldrld.

Silahl kavgann yaand mahallede terör olaylar ve uyuturucu ticaretinin youn yaanmasndan ötürü Özel Harekat Timleri youn güvenlik önlemi ald. Özel Harekat Timlerinin güvenlik önlemlerinin ardndan, polis ekipleri de olay yerinde inceleme yapt. Olay yerinde yaklak 40 adet bo kovan bulundu.

Öte yandan çevredeki çocuklar olay yerini merakla izlemesi dikkat çekti.

Ana Sayfaya Git