Trafik ışığı olmayan kavşakta kaza

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde Akçakale çevreyolu kavşağında trafik ışıklarının olmaması nedeniyle kaza meydana geldi. Kazazedelerin yakınları kavşakta trafik ışıklarının olmamasına tepki gösterdiler.

Haberler 30.07.2017 - 09:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfallarn youn kulland yoldan biri olan çevre Yolunda bulunan kavakta kaza meydana geldi.

Kaza, saat 18.00 sralarnda anlurfann Haliliye ilçesinde Akçakale çevreyolu Kavanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 63 FB 780 plakal otomobil ile Sedat Orhan yönetimindeki 06 VDU 85 plakal araç çarpt.

Her iki otomobilin oförleri kazay hafif syrklarla atlatrken, çarpmann etkisiyle refüjlere çarpan araçlarda maddi hasar meydana geldi. Ardndan çekicinin çarlmasyla araçlar olay yerinden kaldrld.

Olay yerinde polis ekiplerinin de bekledii gözlemlenirken olayla ilgili soruturma balatld.

Olay yerine gelen kazazedelerin akrabalar, kavakta trafik klarnn olmadn belirterek, bu durumdan rahatsz olduklarn ve gerekli yerlere ikyette bulunacaklarn belirttiler.

Bu kavak ksz olur mu?

Iklarn olmad kavakta neredeyse her hafta kaza olduunu belirten Mustafa Orhan, Haftada en az iki kez kaza oluyor. Bu yolun genilii 60 metredir, kavan bu ksm 50 metredir. Bu ana kavaktr. Bu kavak ksz olur mu? Ben Karayollarna, Emniyete, trafik polislerine soruyorum. Bu kavak ksz olur mu? Ik taklmas için 20 kiinin mi ölmesi lazm. Buraya ne zaman k taklacak? Ben buradan her gün geçiyorum. Kazalar oluyor burada. imdi de yeenim kaza yapt. Daha önce de olum kaza yapp aya krlmt. Nasl olacak, bu klar kim takacak, kim bu ile ilgilenecek? diyerek tepkisini dile getirdi.

Bu konunun peini brakmayacaklarn belirten Ali Orhan ise gerekli yerlere ikyette bulunup dava açacaklarn belirterek u ifadeleri kulland:

Burada birkaç kiinin daha ölmesini istiyorlar

anlurfa, nüfus bakmndan Türkiyede 9uncu srada ama gelin yollara bakn. 60 metre yol, hl bir k yok. Burada mutlaka birileri ölecek ki ölmesini istiyorlar. Ondan sonra gelip klar takacaklar. Biz kaç defadr buna ahit oluyoruz. 4-5 sene önce bir yeenim burada bir kaza yapt, ölümden döndü. Hiç kimse sahip çkmad. Burada birkaç kiinin daha ölmesini istiyorlar. Biz buna dava açacaz. Bu yolu yapanlara, karayollarna, emniyete, Nihat çiftçiye de dava açacaz. (LKHA)

Ana Sayfaya Git