Trafikte makas atan sürücüye sedyede ceza

Diyarbakır'da trafikte makas atarak ilerleyen ve aracının devrilmesi sonucu yaralanan sürücüye kaldırıldığı hastanede bin 2 lira ceza ceza verildi.

Haberler 17.06.2019 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda Sürücüsünün ismi ve plakas açklanmayan bir otomobil, merkez Sur ilçesi Ktlbl Mahallesi Hayati Avar Caddesinde refüje çarpmas sonucu devrilerek kar eride geçti. Hafif yaralanan sürücü 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldrld.

Kazann ardndan balatlan soruturma kapsamnda MOBESE kamerasnca kaydedilen görüntüleri izleyen polis, sürücünün trafikte makas atarak ilerlediini, kazann bundan dolay yaandn tespit etti.

TRAFKTE MAKAS

Salk durumu iyi olan sürücünün ifadesini almak için hastaneye giden polis, sedyede müahede altnda olan sürücünün ifadesine bavurdu.

Sürücü, polise verdii ifadede aracn gaz pedalnn takl kaldn, baka araçlara çarpmamak için manevra yaparak ilerlediini, bu srada direksiyon hakimiyetini kaybettiini ileri sürdü.

Polis memuru da sürücüye görüntülerin incelendiini kaydederek, trafik güvenliini aksatacak ve tehlikeye sokacak ekilde art arda birden fazla erit deitirdii için bin 2 lira ceza kesildiini bildirdi.

Ana Sayfaya Git