TRT binası işgali iddianamesi tamamlandı

TRT Harbiye binasının işgali ile ilgili iddianamenin tamamlandığı son dakika olarak açıklandı. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında TRT binasının basılması ve akbinde de 3 kişinin öldürülmesi ve 50 kişinin yaralanması ile alakalı iddianame kabul edildi.

Haberler 31.05.2017 - 16:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TRT Harbiye binasnn igali ile ilgili iddianamenin tamamland son dakika olarak açkland. 15 Temmuz darbe giriimi srasnda TRT binasnn baslmas ve akbinde de 3 kiinin öldürülmesi ve 50 kiinin yaralanmas ile alakal iddianame kabul edildi.

Fetullahç Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz darbe giriiminde TRTnin Harbiyedeki binasnn igal edilmesi ve sonrasnda çkan olaylarda 3 kiinin ölümü ile 50 kiinin yaralanmasna ilikin 7si rütbeli 32 asker hakknda düzenlenen iddianame kabul edildi. stanbul 26. Ar Ceza Mahkemesi, stanbul Cumhuriyet Basavcl Terör ve Örgütlü Suçlar Soruturma Bürosunca, 15 Temmuzdaki darbe giriiminde Harbiyedeki TRT binasnn igal edilmesi ve sonrasnda çkan olaylara ilikin hazrlanan iddianame üzerindeki incelemesini tamamlad. ddianamenin kabulüne karar veren mahkeme, ilk durumann 16 Ekimden itibaren bir hafta süreyle çalayandaki stanbul Adalet Saraynda görülmesini hükme balad. Tutuklu 24 sann bu hallerinin devamna karar veren mahkeme, ilk durumaya sanklar ve madurlar çard

Ana Sayfaya Git