TSK son dakika! Kuzey Irak'a operasyon

TSK son dakika Kuzey Irak'a düzenlenen hava saldırısının bilançosunu açıkladı. Kuzey Irak'ta Avaşin-Basyan'a hava harekatında 13 teröristin öldürüldüğü, öte yandan 7 hedefin de imha edildiği bildirildi.

Haberler 28.05.2017 - 16:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TSK son dakika Kuzey Iraka düzenlenen hava saldrsnn bilançosunu açklad. Kuzey Irakta Avain-Basyana hava harekatnda 13 teröristin öldürüldüü, öte yandan 7 hedefin de imha edildii bildirildi.

Türk Silahl Kuvvetlerince sabah saatlerinde Irakn kuzeyindeki Avain Basyan bölgesine düzenlenen hava harekatnda, silahl saldr hazrlndaki 13 terörist etkisiz hale getirildi, bölücü terör örgütüne ait 7 hedef imha edildi.

Genelkurmay Bakanlndan yaplan bilgilendirmeye göre, bölgeden alnan istihbarat sonucunda 08.45-09.05 saatlerinde Irakn kuzeyindeki Avain Basyan bölgesine hava harekat düzenlendi.

Harekatla silahl saldr hazrlndaki 13 terörist etkisiz hale getirilirken bölücü terör örgütünün kulland iki maara, iki korugan, iki doçka mevzisi ve bir barnma alan imha edildi. Sava uçaklar emniyetle üslerine döndü.

Bilgilendirmede, Vann çatak ilçesinde, 10 teröristin etkisiz hale getirildii dünkü hava harekat srasnda, bir doçka, üç silah mevzisi ile bir barnma alannn da imha edildii ifade edildi.

Ana Sayfaya Git