Tunceli'de pompalı tüfekle dehşet saçtı; linç edilmek istendi

Tunceli'de Zülfü Tokmak'ın (60) demir çubukla başına vurarak yaraladığı Servet Salihoğlu (60), eline aldığı pompalı tüfekle caddede yürüyüp, havaya ateş etmesi üzerine gerginlik çıktı. Kalabalık bir grup, polis tarafından gözaltına alınan Salihoğlu ile 2 arkadaşını linç etmek istedi.

Haberler 07.09.2019 - 09:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, öle saatlerinde Tunceli merkezde meydana geldi. ddiaya göre Zülfü Tokmak, alacakls olduu, ismi örenilemeyen müteahhiti bulmak için cadde üzerindeki çay ocana geldi. Burada arkadalaryla oturan müteahitin çalan Servet Saliholunu gördü. Patronunun nerede olduunu sordu. Bilmediini söyleyen Saliholunu bana demir çubuk ile vurarak, yaralad. Tokmak kaçarken, öfkeye kaplan Saliholu, otomobilindeki pompal tüfeiald. Ardndan da elindeki tüfek ile kentin en ilek caddesi olan Cumhuriyet Caddesinde Tokmak aramaya balad. çevredekilerin tepki gösterdii Saliholu, tüfei bir el havaya ateledi.

LNç GRM

hbar üzerine gelen polis, toplanan kalabaln arasndan Servet Saliholunu gözaltna ald. Ancak bu srada kalabalk, Saliholunu linç etmek istedi. Polis ekipleri, kalabal biber gaz kullanarak datrken, Saliholu zrhl araca bindirilerek, olay yerinden uzaklatrld.

Kabalk, daha sonra Saliholunun 2 arkadana saldrd. Polis, isimleri açklanmayan 2 kiiyi de kabaln elinden kurtararak, polis merkezine götürdü. Polisin uyarlar sonucunda kabalk dald.Zülfü Tokmak da gözaltna alnd.

Tokmak ve Saliholunun emniyetteki sorgular sürerken, kalabaln saldrsna uraan 2 kii serbest brakld.

Ana Sayfaya Git