Türbeyi soymak isteyen hırsız yaşlı adamı vurdu

Adıyaman’da, türbeyi soymak isteyen bir şahıs tarafından silahla ayağından vurulduğu iddia edilen kişi hastanede tedavi altına alındı.

Haberler 02.09.2020 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adyamanda, türbeyi soymak isteyen bir ahs tarafndan silahla ayandan vurulduu iddia edilen kii hastanede tedavi altna alnd.

Edinilen bilgilere göre, Bahçecik Mahallesi eski belediye mezarl yaknlarnda bulunan Yedi Kardeler Türbesinin yannda oturan Mahmut A. (68), iddiaya göre türbeye hrszlk için gelen bir ahs ile arasnda kavga çkt. Mahmut A., ile kimlii belirsiz ahs arasnda yaanan arbede esnasnda kimlii belirsiz hrsz, Mahmut Ay silahla sa ayandan vurdu. Gece saatlerinde yaanlan olay sonras olay gerçekletiren ahs kaçarken, Mahmut A., türbe yannda çalan inaat içilerine durumu anlatarak yardm istedi. Olay yerine salk ekipleri ile polis ekipleri sevk edildi. Ksa sürede olay yerine gelen salk ekiplerince ilk müdahalesi yaplan Mahmut A., Adyaman Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrld. Mahmut Ann salk durumunun iyi olduu örenilirken, polis ekipleri hrsz olduu iddia edilen ahsn yakalanmas için çalma balatt. Konuyla ilgili soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git